![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kiekvieną kartą aš bandau siųsti PowerPoint elektroniniu paštu, ji man sako, kad operacija nepavyko, ir objektas cant galima rasti. Ką man daryti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis turėtų veikti, tiesiog pridedant failą į savo laišką, ar tikrai jis nėra pernelyg didelė, kad būtų išsiųstas?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Siuntimas Serijos paštu per Prieiga pdf Prisegtas | RSteph49 | Office Suites & Applications | 0 | Lapkritis 16, 2009 11:29 |
| Problemų siunčiant laiškus Kai kurios elektroninio pašto adresas | JonHig | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 0 | Gegužė 27, 2009 21:09 |
| Virusas PowerPoint siunčiama paštu? | azul08 | Virus, Spyware & Security | 1 | Gegužė 27, 2009 09:19 |
| Citata reikia prašom - scenarijų pašto įrenginio svetainėje | VisualBalance | Web Design, Hosting & SEO | 1 | Lapkritis 30, 2007 17:11 |
| Nuorodos elektroninio pašto siuntimas mane į savo pagrindinį puslapį | shinobijones | Windows "operacinės sistemos | 2 | 25 spalis 2007 01:02 |
| Temos įrankiai | |
| |