![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Everytime I spróbuj wysłać moje PowerPoint do e-maila, to mówi mi, że operacja nie powiodła się i obiekt cant be found. Co mam zrobić? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Powinien działać, po prostu dołączając plik do wiadomości e-mail, to na pewno nie jest zbyt duży do wysłania?
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wysyłanie e-mail poprzez dostęp szeregowy z załączników PDF | RSteph49 | Office Suites & Applications | 0 | 16 listopada 2009 11:29 |
| Problemy z wysyłaniem wiadomości e-mail do Niektóre Adres e-mail | JonHig | E-mail, VoIP & IM dyskusja | 0 | 27 maj 2009 21:09 |
| Wirus w pliku Powerpoint wysłane w wiadomości e-mail? | azul08 | Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa | 1 | 27 maj 2009 09:19 |
| Cytat potrzebne proszę - skryptu na stronie internetowej e-mail obiektu | VisualBalance | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 30 listopada 2007 17:11 |
| Linki wysyłając e-mail do mnie na mojej stronie | shinobijones | Windows Operating Systems | 2 | 25 październik 2007 01:02 |
| Narzędzia wątku | |
| |