![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok tak já jsem chlap počítače pro lokální baletní společnosti. Mají některé závažné Microsoft se podívat otázky. Jejich použití sbc globální e-mailu a mít dsl internet a Linksys wr5v54g bezdrátový router, který je také narazit Linksys srw2024p sítě přepnout všechny počítače tvrdé kablovaná a spustit na dokonale dobrý lokální sítě a meziregionální čisté instalace. Ale jeden z učitelů vždy, když mu trys odesílat a přijímat e-maily, které obdrží na e-maily, v pohodě, ale potom, když to jde odeslat, co v jeho odeslání se ho zeptejte na síť mu zadá heslo a pak pokračuje v pop zálohování a neumožňuje mu na konci posílat své zprávy. Tajemník email prostě neumožňuje její přihlásit vůbec v aplikaci Outlook se může kontrolovat jen pokutu online, ale v programu nic. Má dva účty v tomto počítači a niether jejich práce, když se jí začne výhled je požádat ji, které acount na výběr a já chci vědět, jak to u zbavit a že si jej nahrát obou účtů najednou. Některé informace o e-mailu zde tam serveru příchozí pošty POP3 nebo je mail.peoriaballet.com a SMTP je stmp.sbcglobal.yahoo.com tam žádný pomocí ssl a pop3 porty 110 a je tam stmp server odchozí port 25 Co je to špatně ??????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud hesla jsou neustále požadoval jsou zapsány špatně.
Že ani vaše odchozí a příchozí serverech jsou špatné. Je čas jít přes všechna nastavení a dvakrát zkontrolujte, že jsou v pořádku. Řekl, že pokud váš poštovní servery jsou na blikat, může to být jeho konec, počkejte 24 hodin a uvidíme, jestli to řeší sám. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| SBC Global Ameritech serveru příchozí pošty: pop.ameritech.yahoo.com SBC Global Ameritech server odchozí pošty: smtp.ameritech.yahoo.com SBC Global Flash serveru příchozí pošty: pop.flash.yahoo.com SBC Global Flash server odchozí pošty: smtp.flash.yahoo.com SBC Global NVBell serveru příchozí pošty: pop.nvbell.yahoo.com SBC Global NVBell server odchozí pošty: smtp.nvbell.yahoo.com SBC Global Pacbell serveru příchozí pošty: pop.pacbell.yahoo.com SBC Global Pacbell server odchozí pošty: smtp.pacbell.yahoo.com SBC Global Prodigy serveru příchozí pošty: pop.sbcglobal.net SBC Global Prodigy server odchozí pošty: smtpauth.prodigy.net SBC Global SNet serveru příchozí pošty: pop.snet.yahoo.com SBC Global SNet server odchozí pošty: smtp.snet.yahoo.com SBC Global SWBell serveru příchozí pošty: pop.swbell.yahoo.com SBC Global SWBell server odchozí pošty: smtp.swbell.yahoo.com SBC Global WAN serveru příchozí pošty: pop.wans.yahoo.com SBC Global WAN server odchozí pošty: smtp.wans.yahoo.com SBC Global Yahoo! serveru příchozí pošty: pop.sbcglobal.yahoo.com SBC Global Yahoo! server odchozí pošty: smtp.sbcglobal.yahoo.com
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace: