![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, λοιπόν, είμαι ο τύπος υπολογιστή για μια τοπική εταιρεία μπαλέτο. Έχουν κάποια σοβαρή Microsoft αναφέρονται εξετάσουμε τα θέματα. Χρησιμοποιούν SBC παγκόσμιου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έχουν DSL internet και ένα ασύρματο router Linksys wr5v54g το οποίο τρέχει και σε ένα Linksys srw2024p όλα διακόπτη δικτύου του υπολογιστή σκληρό κορδονωτά και τρέχει σε μια πολύ καλή τοπικό δίκτυο αλλά και στο εσωτερικό καθαρή εγκατάσταση. Αλλά ένας από τους εκπαιδευτικούς κάθε φορά που trys για την αποστολή και λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων που λαμβάνει τα μηνύματα μόνο ωραία, αλλά στη συνέχεια, όταν πάει να στείλει whats του Εξερχόμενα θα τον ρωτήσω για τον κωδικό πρόσβασης δικτύου εισέρχεται και τότε εξακολουθεί να περνάς μέχρι και δεν τον άφησε στο τέλος αποστέλλει μηνύματα. Ο γραμματέας email απλά δεν θα συνδεθεί με την κατά το Outlook μπορεί να ελέγχει μόνο ωραία online αλλά στο πρόγραμμα δεν. Έχει δύο λογαριασμών σε αυτόν τον υπολογιστή και niether της εργασίας τους, όταν ξεκινά το Outlook θα ζητήσει από την οποία acount να επιλέξει και θέλω να μάθω πώς και να απαλλαγούμε από αυτό και να τη φόρτωση δύο λογαριασμούς ταυτόχρονα. υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για το email υπάρχει ή διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας POP3 είναι mail.peoriaballet.com και smtp είναι stmp.sbcglobal.yahoo.com εκεί που χρησιμοποιούν SSL και δεν υπάρχει POP3 λιμάνια είναι 110 και εκεί εξερχόμενο διακομιστή STMP λιμάνι είναι 25 Τι λάθος ??????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν οι κωδικοί πρόσβασης συνεχώς ζήτησε είναι να έχει εγγραφεί λάθος.
Αυτό σας ή εξερχόμενων και εισερχόμενων διακομιστές είναι λάθος. Ώρα να περάσουν από όλες τις ρυθμίσεις και να βεβαιωθείτε ότι είναι καλά. Ωστόσο, εάν σας ταχυδρομείου είναι για την αναβοσβήνει τότε θα μπορούσε να τους τέλος, περιμένετε 24 ώρες και δείτε αν αυτό καθορίζει η ίδια. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| SBC Global Ameritech εισερχόμενα mail server: pop.ameritech.yahoo.com SBC Global Ameritech εξερχόμενο mail server: smtp.ameritech.yahoo.com SBC Global Flash Incoming Mail Server: pop.flash.yahoo.com SBC Global Flash διακομιστής εξερχόμενης αλληλογραφίας: smtp.flash.yahoo.com SBC Global NVBell εισερχόμενα mail server: pop.nvbell.yahoo.com SBC Global NVBell εξερχόμενο mail server: smtp.nvbell.yahoo.com SBC Global Pacbell εισερχόμενα mail server: pop.pacbell.yahoo.com SBC Global Pacbell εξερχόμενο mail server: smtp.pacbell.yahoo.com SBC Global Prodigy Incoming Mail Server: pop.sbcglobal.net SBC Global Prodigy εξερχόμενο mail server: smtpauth.prodigy.net SBC Global SNET Incoming Mail Server: pop.snet.yahoo.com SBC Global SNET εξερχόμενο mail server: smtp.snet.yahoo.com SBC Global SWBell εισερχόμενα mail server: pop.swbell.yahoo.com SBC Global SWBell εξερχόμενο mail server: smtp.swbell.yahoo.com SBC Global Wans εισερχόμενα mail server: pop.wans.yahoo.com SBC Global Wans εξερχόμενο mail server: smtp.wans.yahoo.com SBC Global Yahoo! Incoming Mail Server: pop.sbcglobal.yahoo.com SBC Global Yahoo! διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας: smtp.sbcglobal.yahoo.com
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Outlook 2007 Προβλήματα στην αποστολή μηνυμάτων σε άνθρωποι που κρύβονται πίσω από αυτό το Πετάσματα! | JonHig | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 0 | 18 Ιουν 2009 01:05 |
| Προβλήματα κατά το άνοιγμα του Outlook Express 2003 | dexterlevi | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 15 Φεβ 2009 14:02 |
| Outlook Express / Προβλήματα | mpenney | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 7 | 12 Οκτ 2008 01:51 |
| Outlook Express προβλήματα | VJH | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 22 Απρ 2008 03:51 |
| Outlook και άλλα προβλήματα .... | Jayu | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 19 | 16 Αυγ 2007 09:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |