![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok tako sam računalo Gvido za balet lokalne tvrtke. Oni imaju neke ozbiljne Microsoft jesu obličje pitanja. Oni koriste sbc globalna adresa e-pošte i imati DSL internet i bežični ruter linksys wr5v54g koji je također natrčati na linksys srw2024p mrežni prekidač sva računala teško cabled i trčanje na savršeno dobre lokalne mreže i inter net setup. Ali jedan od učitelja svaki put on trys za slanje i primanje e-pošte prima e-mail poruka je sasvim u redu, ali onda kad se ide na što je u njegovoj poslati outbox ga pitajte ga za lozinku mreže on ulazi i onda nastavlja povratak pop up i to ne nek je na kraju svoga slati poruke. Tajnica e-pošte, jednostavno ne dopušta joj se prijaviti na svim u programu Outlook možete provjeriti je ona sasvim u redu, ali online u programu ništa. Ona ima dva računa na računalu i da od njih rade niether kad počne joj outlook to pitati koji joj acount da odaberu i želim znati kako obaviti u dobili osloboditi od taj te imati oba load račune odjednom. postoje neke informacije o e-pošti postoji dolazni mail server ili POP3 je mail.peoriaballet.com i tu je SMTP stmp.sbcglobal.yahoo.com ne postoji koristeći SSL i POP3 postoji luka je 110 i ima stmp odlazni poslužitelj luke je 25 Što ide krivo ??????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako lozinke se stalno pitali su se upisali krivu.
Da ili odlaznih i dolaznih serveri su u krivu. Vrijeme proći kroz sve postavke i provjeriti da su u redu. Rekao je da ako je vaš mail poslužitelji su na migati onda bi mogao biti njihov kraj, pričekajte 24 sata i vidjeti ako se sama popravlja. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| SBC Global Ameritech dolazni mail server: pop.ameritech.yahoo.com SBC Global Ameritech odlazni mail server: smtp.ameritech.yahoo.com SBC Global Flash dolazni mail server: pop.flash.yahoo.com SBC Global Flash odlazni mail server: smtp.flash.yahoo.com SBC Global NVBell dolazni mail server: pop.nvbell.yahoo.com SBC Global NVBell odlazni mail server: smtp.nvbell.yahoo.com SBC Global Pacbell dolazni mail server: pop.pacbell.yahoo.com SBC Global Pacbell odlazni mail server: smtp.pacbell.yahoo.com SBC Global prodigy dolazni mail server: pop.sbcglobal.net SBC Global prodigy odlazni mail server: smtpauth.prodigy.net SBC Global SNet dolazni mail server: pop.snet.yahoo.com SBC Global SNet odlazni mail server: smtp.snet.yahoo.com SBC Global SWBell dolazni mail server: pop.swbell.yahoo.com SBC Global SWBell odlazni mail server: smtp.swbell.yahoo.com SBC Global Wans dolazni mail server: pop.wans.yahoo.com SBC Global Wans odlazni mail server: smtp.wans.yahoo.com Global SBC Yahoo! dolazni mail server: pop.sbcglobal.yahoo.com Global SBC Yahoo! odlazni mail server: smtp.sbcglobal.yahoo.com
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Outlook 2007 problemi Slanje e-poruke kako bi ljudi koji su se skrivali Ovaj Iza zavjese! | JonHig | Email, VoIP & IM Razgovor | 0 | 18. lipnja 2009 01:05 |
| Problemi pri otvaranju Outlook Express 2003 | dexterlevi | Office & Applications | 1 | 15. veljača 2009 14:02 |
| Outlook Express / Problemi | mpenney | Email, VoIP & IM Razgovor | 7 | 12. listopad 2008 01:51 |
| Outlook Express problem | VJH | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 22. travanj 2008 03:51 |
| Outlooka i drugih problema .... | Jayu | Virus, Spyware i sigurnost | 19 | 16. kolovoz 2007 09:24 |
| Thread Tools | |
| |