![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok tehát én vagyok a fickó számítógépet a helyi balett. Van néhány komoly Microsoft nézel ki kérdéseket. Ezek használata SBC globális e-mail és a DSL internet és a vezeték nélküli router Linksys wr5v54g ami szintén fut egy srw2024p Linksys hálózati switch minden számítógép kemény cérnázott és fuss egy tökéletesen jó a helyi hálózat és a net beállítása. De egy a tanár minden alkalommal ő trys küldeni és fogadni e-maileket kap az e-maileket csak finom, de akkor, amikor elmegy, hogy küldjön Mi az ő Kimenõ azt kérdezze meg a hálózati jelszót, és aki belép, akkor továbbra is pop vissza, és ne hagyd, a végén küldi el üzeneteit. A titkár e-mail egyszerűen nem engedte meg, hogy lépjen be az összes Outlook tudja ellenőrizni, hogy csak finom online, de a programban semmi. Aztán két beszámolót, hogy a számítógép és niether azok munkáját, mikor kezdődik el az Outlook, hogy kérdezze meg, amely acount választani, és én szeretném tudni, hogyan és megszabadulni, és azt, hogy a rakomány mindkét beszámolót egyszerre. Egyes információk vannak az e-mail ott a bejövő mail szerver vagy POP3 az mail.peoriaballet.com és ott van az SMTP stmp.sbcglobal.yahoo.com ott nem használja az SSL és POP3 kikötőikben 110 és kimenő stmp server port 25 Mi folyik itt baj ??????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a jelszavak folyamatosan kérte azokat be wrong.
Ez vagy a kimenő és bejövő szerverek rossz. Ideje menni át a beállításokat és ellenőrizze azok finom. Ez azt mondta, ha a levelező szerverek a villog, akkor lehet, hogy vége, várjon 24 órát, és ha az rögzíti magát. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| SBC Global Ameritech bejövő mail szerver: pop.ameritech.yahoo.com SBC Global Ameritech kimenő mail szerver: smtp.ameritech.yahoo.com SBC Global Flash bejövő mail szerver: pop.flash.yahoo.com SBC Global Flash kimenő mail szerver: smtp.flash.yahoo.com SBC Global NVBell bejövő mail szerver: pop.nvbell.yahoo.com SBC Global NVBell kimenő mail szerver: smtp.nvbell.yahoo.com SBC Global Pacbell bejövő mail szerver: pop.pacbell.yahoo.com SBC Global Pacbell kimenő mail szerver: smtp.pacbell.yahoo.com SBC Global Prodigy bejövő mail szerver: pop.sbcglobal.net SBC Global Prodigy kimenő mail szerver: smtpauth.prodigy.net SBC Global SNet bejövő mail szerver: pop.snet.yahoo.com SBC Global SNet kimenő mail szerver: smtp.snet.yahoo.com SBC Global SWBell bejövő mail szerver: pop.swbell.yahoo.com SBC Global SWBell kimenő mail szerver: smtp.swbell.yahoo.com SBC Global Wans bejövő mail szerver: pop.wans.yahoo.com SBC Global Wans kimenő mail szerver: smtp.wans.yahoo.com Global SBC Yahoo! bejövő mail szerver: pop.sbcglobal.yahoo.com Global SBC Yahoo! kimenő mail szerver: smtp.sbcglobal.yahoo.com
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet: