![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר אז אני בחור את המחשב המקומי בלט עבור החברה. יש להם חלק רציני מיקרוסופט החוצה נראה בעיות. הם משתמשים sbc גלובלי ולקבל דוא"ל ו DSL Internet Linksys נתב אלחוטי wr5v54g שהוא גם לרוץ לתוך Linksys srw2024p להחליף את כל הרשת של המחשב קשה cabled ולהפעיל באופן מושלם טוב על הרשת המקומית או בין נטו ההתקנה. אך אחד המורים בכל פעם שהוא trys לשלוח ולקבל הודעות דוא"ל הוא מקבל את הודעות הדוא"ל בסדר גמור, אבל אז כאשר הוא הולך לשלוח את היוצא מה לשאול אותו את זה עבור רשת הסיסמה הוא מזין את זה ואז זה ממשיך לגבות פופ וזה לא לתת לו בסופו של דבר לשלוח את ההודעות. מזכיר דוא"ל פשוט לא נתנו לה להיכנס כלל ב-Outlook היא יכולה לבדוק את זה בסדר גמור אבל מקוונים בתוכנית כלום. יש לה שני חשבונות באותו מחשב ו niether מהם עובד כשהיא מתחילה לה Outlook זה לשאול אותה acount לבחור בו ואני רוצה לדעת איך להיפטר U ו כי יש לטעון אותו כאחד חשבונות בבת אחת. קצת מידע לגבי שם דוא"ל שם שרת הדואר הנכנס הוא POP3 או mail.peoriaballet.com ויש SMTP הוא stmp.sbcglobal.yahoo.com שם משתמש לא SSL ושם יציאות POP3 הוא 110 ושם השרת היוצא stmp היציאה הוא 25 מה לא בסדר הוא הולך ??????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם סיסמאות הן תמיד ביקשו להיות שהם נכנסו טועה.
או את זה ואת נכנסות יוצאות שרתי טועה. הגיע הזמן לעבור את כל ההגדרות ואת בדוק שהם בסדר. עם זאת, אם את שרתי הדואר על להבהב אז זה יכול להיות הסיום שלהם, 24 שעות לחכות ולראות אם זה מתקן את עצמו. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| SBC גלובל Ameritech שרת הדואר הנכנס: pop.ameritech.yahoo.com SBC גלובל Ameritech שרת הדואר היוצא: smtp.ameritech.yahoo.com גלובל פלאש SBC שרת הדואר הנכנס: pop.flash.yahoo.com גלובל פלאש SBC שרת הדואר היוצא: smtp.flash.yahoo.com SBC גלובל NVBell שרת הדואר הנכנס: pop.nvbell.yahoo.com SBC גלובל NVBell שרת הדואר היוצא: smtp.nvbell.yahoo.com SBC גלובל Pacbell שרת הדואר הנכנס: pop.pacbell.yahoo.com SBC גלובל Pacbell שרת הדואר היוצא: smtp.pacbell.yahoo.com פלא גלובל SBC שרת הדואר הנכנס: pop.sbcglobal.net פלא גלובל SBC שרת הדואר היוצא: smtpauth.prodigy.net SBC גלובל SNet שרת הדואר הנכנס: pop.snet.yahoo.com SBC גלובל SNet שרת הדואר היוצא: smtp.snet.yahoo.com SBC גלובל SWBell שרת הדואר הנכנס: pop.swbell.yahoo.com SBC גלובל SWBell שרת הדואר היוצא: smtp.swbell.yahoo.com SBC גלובל Wans שרת הדואר הנכנס: pop.wans.yahoo.com SBC גלובל Wans שרת הדואר היוצא: smtp.wans.yahoo.com גלובל SBC Yahoo! שרת הדואר הנכנס: pop.sbcglobal.yahoo.com גלובל SBC Yahoo! שרת דואר יוצא: smtp.sbcglobal.yahoo.com
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט: