![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad aš kompiuteryje vaikinas dėl vietos trupė. Jie turi keletą rimtų Microsoft out ieškoti problemų. Jie naudoja SBC Pasaulinė pašto adresą ir turėti interneto per DSL ir wr5v54g Linksys bevielis maršrutizatorius, kuris taip pat paleisti į Linksys srw2024p tinklo jungiklio, visų kompiuterio kietajame daugiasukiai ir paleisti visiškai gerą vietinį tinklą, ir, inter neto nustatymus. Tačiau vienas iš mokytojų kiekvieną kartą, kai jis Trys siųsti ir gauti elektroninius laiškus gauna laiškus tik baudą, bet tada, kai ji važiuoja į whats siųsti savo Siunčiami tai paprašykite tinklo slaptažodį, jis įveda jį, tada jis ir toliau pop Atgal į viršų ir neleidžia jam tikslu siųsti savo žinutes. Sekretorius el paprasčiausiai neleidžia jai prisijungti prie visų Outlook ji galima patikrinti tik baudą, bet ir internetu programos nieko. Ji turi dvi sąskaitas, kad kompiuteris ir niether jų darbą, kai ji pradeda savo "Outlook", paprašykite jo, kuri acount rinktis ir aš noriu žinoti, kaip daryti ir atsikratyti, kad ir jį įkelti abu sąskaitų vienu metu. kai apie ten Email info ten pašto serveris POP3 ar yra mail.peoriaballet.com ten SMTP stmp.sbcglobal.yahoo.com ten ne su SSL ir ten POP3 uostai yra 110 ir ten išeinantis stmp Serverio portas yra 25 Kas vyksta neteisingai ??????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei slaptažodžiai nuolat prašė jie yra įrašytas neteisingai.
Tai ar jūsų siunčiamus ir gaunamus serveriai yra klaidingas. Laikas eiti per visus nustatymus ir patikrinkite jos yra gerai. Tai sakė, kad jei jūsų pašto serveriai apie Blink tada ji galėtų būti jų pabaiga, palaukite 24 valandas ir pamatyti, jei ji nustato pati. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| SBC Global Ameritech Incoming mail server: pop.ameritech.yahoo.com SBC Global Ameritech siunčiamo pašto serverį: smtp.ameritech.yahoo.com SBC Global Flash Incoming mail server: pop.flash.yahoo.com SBC Global Flash siunčiamo pašto serverį: smtp.flash.yahoo.com SBC Global NVBell Incoming mail server: pop.nvbell.yahoo.com SBC Global NVBell siunčiamo pašto serverį: smtp.nvbell.yahoo.com SBC Global Pacbell Incoming mail server: pop.pacbell.yahoo.com SBC Global Pacbell siunčiamo pašto serverį: smtp.pacbell.yahoo.com SBC Global Prodigy Incoming mail server: pop.sbcglobal.net SBC Global Prodigy siunčiamo pašto serverį: smtpauth.prodigy.net SBC Global SNet Incoming mail server: pop.snet.yahoo.com SBC Global SNet siunčiamo pašto serverį: smtp.snet.yahoo.com SBC Global SWBell Incoming mail server: pop.swbell.yahoo.com SBC Global SWBell siunčiamo pašto serverį: smtp.swbell.yahoo.com SBC Global WAN Incoming mail server: pop.wans.yahoo.com SBC Global WAN siunčiamo pašto serverį: smtp.wans.yahoo.com SBC Global Yahoo! Incoming mail server: pop.sbcglobal.yahoo.com SBC Global Yahoo! siunčiamo pašto serverį: smtp.sbcglobal.yahoo.com
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Outlook 2007" Problemos siunčiant laiškus Žmonės slepiasi po Ši uždanga! | JonHig | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 0 | Birželis 18, 2009 01:05 |
| Problemos atidaryti Outlook Express 2.003 | dexterlevi | Office Suites & Applications | 1 | 15 vasaris 2009 14:02 |
| Outlook Express / Problemos | mpenney | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 7 | 12 spalis 2008 01:51 |
| Outlook Express problemos | VJH | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Balandis 22, 2008 03:51 |
| Outlook ir kitų problemų .... | Jayu | Virus, Spyware & Security | 19 | Rugpjūtis 16, 2007 09:24 |
| Temos įrankiai | |
| |