![]() |
|
| |||
| |||
| Ok so i am computer puisis par vietējā baleta kompāniju. Tās ir dažas nopietnas out apskatīt jautājumus Microsoft. Viņi izmanto SBC pasaules e-pasta un ir dsl interneta un LINKSYS wr5v54g bezvadu maršrutētāju, kas arī uzskriet Linksys srw2024p tīkla slēdzi, visas datora cietā šķeterēta un palaist labus vietējo tīklu un inter net setup. Bet viens no skolotājiem, katrreiz, kad viņš trys nosūtīt un saņemt e-pastus, ko viņš saņem e-pastus tikai naudas sodu, bet tad, kad tas iet sūtīt Kas viņa Izsūtne ir lūgt viņam tīkla parole viņš nonāk un tad tā turpina pop atpakaļ uz augšu, un tas neļauj viņam beigās nosūtīt savu ziņojumu. Sekretārs email vienkārši neļauj viņai pieslēgties visos izredzes viņa var to pārbaudīt tikai naudas sodu tiešsaistē bet programmā nekas. Viņai ir divi konti šajā datorā un niether tie strādā, kad viņa sāk viņu izredzes to pajautātu, kas acount izvēlēties un es vēlos zināt, kā do u tikt vaļā, un tās ir tā krava abus kontus vienlaicīgi. dažas info par tur e-pastu tur ienākošo pasta serveri vai POP3 ir mail.peoriaballet.com un tur SMTP ir stmp.sbcglobal.yahoo.com ka, izmantojot NO SSL, un tur POP3 ostām ir 110 un tur izejošo stmp porta ir 25 Kas notiek nepareizi ??????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja paroles ir pastāvīgi lūdza tie tiek ievadīti nepareizi.
To vai izejošos un ienākošos serveri ir nepareizi. Laiks iet cauri visiem iestatījumiem un dubultas pārbaudes, ko tās ir labi. Ka teica ja jūsu pasta serveri par mirgot tad var to gala, nogaidiet 24 stundas un redzēt, ja to nosaka pati. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| SBC Global Ameritech ienākošā pasta serveris: pop.ameritech.yahoo.com SBC Global Ameritech izejošā pasta serveris: smtp.ameritech.yahoo.com SBC Global Flash ienākošā pasta serveris: pop.flash.yahoo.com SBC Global Flash izejošā pasta serveris: smtp.flash.yahoo.com SBC Global NVBell ienākošā pasta serveris: pop.nvbell.yahoo.com SBC Global NVBell izejošā pasta serveris: smtp.nvbell.yahoo.com SBC Global Pacbell ienākošā pasta serveris: pop.pacbell.yahoo.com SBC Global Pacbell izejošā pasta serveris: smtp.pacbell.yahoo.com SBC Global Prodigy ienākošā pasta serveris: pop.sbcglobal.net SBC Global Prodigy izejošā pasta serveris: smtpauth.prodigy.net SBC Global SNet ienākošā pasta serveris: pop.snet.yahoo.com SBC Global SNet izejošā pasta serveris: smtp.snet.yahoo.com SBC Global SWBell ienākošā pasta serveris: pop.swbell.yahoo.com SBC Global SWBell izejošā pasta serveris: smtp.swbell.yahoo.com SBC Global WAN ienākošā pasta serveris: pop.wans.yahoo.com SBC Global WAN izejošā pasta serveris: smtp.wans.yahoo.com SBC Global Yahoo! ienākošā pasta serveris: pop.sbcglobal.yahoo.com SBC Global Yahoo! izejošā pasta serveris: smtp.sbcglobal.yahoo.com
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
![]() |
|
| Bookmarks |