![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, więc jestem facetem na komputerze lokalnym baletu firmy. Mają poważne problemy Microsoft obecnie wygląda. Używają SBC globalnych e-mail i Internetu DSL i Linksys wr5v54g bezprzewodowy router, który jest również uruchomić w Linksys srw2024p sieci przełączyć wszystkie cabled twardym komputera i uruchomić w pełni dobrą sieć lokalną i między NET. Ale jeden z nauczycieli, za każdym razem on Trys wysyłać i odbierać e-maile otrzymuje wiadomości e-mail dobrze, ale potem, gdy idzie do wysyłania whats w jego skrzynki to poproś go o hasło, które wchodzi w sieć i to nadal pop kopii zapasowych i nie pozwól mu w końcu jego wysłać wiadomości. Sekretarz e-mail po prostu nie pozwala jej zalogować się na wszystkich w programie Outlook może ona po prostu dobrze sprawdzić w Internecie, ale w programie nic. Ma dwa konta na tym komputerze i niether ich pracę, kiedy zaczyna jej perspektywy to zapytać jej które acount wyboru i chcę wiedzieć, jak i pozbyć się, że i to obciążenie obu kont naraz.
kilka informacji o tym e-mail tam serwera poczty POP3 lub jest mail.peoriaballet.com i smtp jest stmp.sbcglobal.yahoo.com nie używając żadnych pop3 ssl i portach 110 i wychodzących stmp portu serwera wynosi 25 What is going wrong ??????? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeśli hasła są ciągle prosił o ich wpisanie złego.
Ten lub wychodzących i przychodzących serwery są błędne. Czas przejść przez wszystkie ustawienia i sprawdzić dokładnie, czy są one dobrze. Mimo to, jeśli serwery pocztowe są na blink to może być ich koniec, odczekaj 24 godziny i sprawdź, czy to sama ustala. My System: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
SBC Global Ameritech serwera poczty przychodzącej: pop.ameritech.yahoo.com
SBC Global Ameritech serwera poczty wychodzącej: smtp.ameritech.yahoo.com SBC Global Flash serwera poczty przychodzącej: pop.flash.yahoo.com SBC Global Flash serwera poczty wychodzącej: smtp.flash.yahoo.com SBC Global NVBell serwera poczty przychodzącej: pop.nvbell.yahoo.com SBC Global NVBell serwera poczty wychodzącej: smtp.nvbell.yahoo.com SBC Global pacbell serwera poczty przychodzącej: pop.pacbell.yahoo.com SBC Global pacbell serwera poczty wychodzącej: smtp.pacbell.yahoo.com SBC Global Prodigy serwera poczty przychodzącej: pop.sbcglobal.net SBC Global Prodigy serwera poczty wychodzącej: smtpauth.prodigy.net SBC Global SNet serwera poczty przychodzącej: pop.snet.yahoo.com SBC Global SNet serwera poczty wychodzącej: smtp.snet.yahoo.com SBC Global SWBell serwera poczty przychodzącej: pop.swbell.yahoo.com SBC Global SWBell serwera poczty wychodzącej: smtp.swbell.yahoo.com SBC Global Wans serwera poczty przychodzącej: pop.wans.yahoo.com SBC Global Wans serwera poczty wychodzącej: smtp.wans.yahoo.com Global SBC Yahoo! serwer poczty przychodzącej: pop.sbcglobal.yahoo.com Global SBC Yahoo! serwera poczty wychodzącej: smtp.sbcglobal.yahoo.com
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Cytat: