![]() |
|
| |||
| |||
| Ok tak já jsem chlap počítače pre lokálne baletné spoločnosti. Majú niektoré závažné Microsoft sa pozrieť otázky. Ich použitie SBC globálnu e-mailu a mať dsl internet a Linksys wr5v54g bezdrôtový router, ktorý je tiež naraziť Linksys srw2024p siete prepnúť všetky počítače tvrdej kablovaná a spustiť na dokonale dobrý lokálnej siete a medziregionálnej čistej inštalácie. Ale jeden z učiteľov vždy, keď mu trys odosielať a prijímať e-maily, ktoré dostane na e-maily, v pohode, ale potom, keď to ide odoslať, čo v jeho odoslania sa ho spýtajte na sieť mu zadá heslo a potom pokračuje v pop zálohovania a neumožňuje mu na konci posielať svoje správy. Tajomník email jednoducho neumožňuje jej prihlásiť vôbec v programe Outlook sa môže kontrolovať len pokutu online, ale v programe nič. Má dva účty v tomto počítači a niether ich práce, keď sa jej začne výhľad je požiadať ju, ktoré acount na výber a ja chcem vedieť, ako to u zbaviť a že si ho nahrať oboch účtov naraz. Niektoré informácie o e-maile tu tam servera prichádzajúcej pošty POP3 alebo je mail.peoriaballet.com a SMTP je stmp.sbcglobal.yahoo.com tam žiadny pomocou SSL a pop3 porty 110 a je tam stmp server odchádzajúcej port 25 Čo je to zle ??????? |
|
| ||||
| ||||
| Ak hesla sú neustále žiadal sú zapísané zle. Že ani vaša odchádzajúce a prichádzajúce serveroch sú zlé. Je čas ísť cez všetky nastavenia a dvakrát skontrolujte, že sú v poriadku. Povedal, že ak váš poštové servery sú na blikať, môže to byť jeho koniec, počkajte 24 hodín a uvidíme, či to rieši sám. |
|
| ||||
| ||||
| SBC Global Ameritech servera prichádzajúcej pošty: pop.ameritech.yahoo.com SBC Global Ameritech server odchádzajúcej pošty: smtp.ameritech.yahoo.com SBC Global Flash servera prichádzajúcej pošty: pop.flash.yahoo.com SBC Global Flash server odchádzajúcej pošty: smtp.flash.yahoo.com SBC Global NVBell servera prichádzajúcej pošty: pop.nvbell.yahoo.com SBC Global NVBell server odchádzajúcej pošty: smtp.nvbell.yahoo.com SBC Global Pacbell servera prichádzajúcej pošty: pop.pacbell.yahoo.com SBC Global Pacbell server odchádzajúcej pošty: smtp.pacbell.yahoo.com SBC Global Prodigy servera prichádzajúcej pošty: pop.sbcglobal.net SBC Global Prodigy server odchádzajúcej pošty: smtpauth.prodigy.net SBC Global Sneť servera prichádzajúcej pošty: pop.snet.yahoo.com SBC Global Sneť server odchádzajúcej pošty: smtp.snet.yahoo.com SBC Global SWBell servera prichádzajúcej pošty: pop.swbell.yahoo.com SBC Global SWBell server odchádzajúcej pošty: smtp.swbell.yahoo.com SBC Global WAN servera prichádzajúcej pošty: pop.wans.yahoo.com SBC Global WAN server odchádzajúcej pošty: smtp.wans.yahoo.com SBC Global Yahoo! servera prichádzajúcej pošty: pop.sbcglobal.yahoo.com SBC Global Yahoo! server odchádzajúcej pošty: smtp.sbcglobal.yahoo.com
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||
| ||||
| Citácia:
__________________ serverguy |