![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок тако сам рачунар тип за балет локалне компаније. Они имају неке озбиљне Мицрософт бити хандсоме питања. Они користе сбц глобална адреса е-поште и да има ДСЛ интернет и бежични рутери линксыс ур5в54г који је такође натрчати на линксыс сру2024п мрежни прекидач сва рачунара тешко цаблед и трчање на савршено добре локалне мреже и интер нет сетуп. Али један од учитеља сваки пут он трыс за слање и примање е-поште прима е-маил порука је сасвим у реду, али онда кад се иде на што је у његовој послати оутбокс га питајте га за лозинку мреже он улази и онда наставља повратак поп уп и то не нек је на крају свога шаљете поруке. Секретарица е-поште, једноставно не дозвољава јој се пријавити на свим у програму Оутлоок можете проверити је она сасвим у реду, али онлине у програму ништа. Она има два налога на рачунару и да од њих раде ниетхер кад почне јој Оутлоок то питати који јој ацоунт да одаберу и желим знати како чинити у добили ослободити од тај те имати оба лоад рачуне одједном. постоје неке информације о е-пошти постоји долазни маил сервер или ПОП3 је маил.пеориабаллет.цом и ту је СМТП стмп.сбцглобал.ыахоо.цом не постоји помоћу ССЛ и ПОП3 постоји лука је 110 и има стмп одлазни сервер луке је 25 Шта иде криво ??????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако лозинке се стално питали су се унели криву.
Да или одлазне и долазне сервери су у криву. Време да прође кроз све поставке и проверите да су у реду. Рекао је да ако је ваш маил сервери су на мигати онда би могао бити њихов крај, сачекајте 24 сата и видети ако се сама поправља. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| СБЦ Глобал Америтецх долазни маил сервер: поп.америтецх.ыахоо.цом СБЦ Глобал Америтецх одлазни маил сервер: смтп.америтецх.ыахоо.цом СБЦ Глобал Фласх долазни маил сервер: поп.фласх.ыахоо.цом СБЦ Глобал Фласх одлазни маил сервер: смтп.фласх.ыахоо.цом СБЦ Глобал НВБелл долазни маил сервер: поп.нвбелл.ыахоо.цом СБЦ Глобал НВБелл одлазни маил сервер: смтп.нвбелл.ыахоо.цом СБЦ Глобал Пацбелл долазни маил сервер: поп.пацбелл.ыахоо.цом СБЦ Глобал Пацбелл одлазни маил сервер: смтп.пацбелл.ыахоо.цом СБЦ Глобал продигы долазни маил сервер: поп.сбцглобал.нет СБЦ Глобал продигы одлазни маил сервер: смтпаутх.продигы.нет СБЦ Глобал СНет долазни маил сервер: поп.снет.ыахоо.цом СБЦ Глобал СНет одлазни маил сервер: смтп.снет.ыахоо.цом СБЦ Глобал СУБелл долазни маил сервер: поп.субелл.ыахоо.цом СБЦ Глобал СУБелл одлазни маил сервер: смтп.субелл.ыахоо.цом СБЦ Глобал Уанс долазни маил сервер: поп.уанс.ыахоо.цом СБЦ Глобал Уанс одлазни маил сервер: смтп.уанс.ыахоо.цом Глобал СБЦ Ыахоо! долазни маил сервер: поп.сбцглобал.ыахоо.цом Глобал СБЦ Ыахоо! одлазни маил сервер: смтп.сбцглобал.ыахоо.цом
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оутлоок 2007 проблеми Слање е-поруке да би људи који су се скривали Овај Иза завесе! | ЈонХиг | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 0 | 18. јуна 2009 01:05 |
| Проблеми при отварању Оутлоок Експресс 2003 | декстерлеви | Оффице & Апплицатионс | 1 | 15 фебруар 2009 14:02 |
| Оутлоок Експресс / Проблеми | мпеннеы | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 7 | 12 октобар 2008 01:51 |
| Оутлоок Експресс проблем | ВЈХ | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 22 април 2008 03:51 |
| Оутлоок и других проблема .... | Јаыу | Вирус, Спыуаре и безбедност | 19 | 16 аугуст 2007 09:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |