![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam ben bir yerel bale şirketin bilgisayar adamım. Bunlar bazı ciddi Microsoft benzeri konular dışında. Onlar SBC küresel e-posta kullanımı ve DSL internet ve bir Linksys da bir Linksys srw2024p ağı her bilgisayarın sabit cabled ve mükemmel iyi yerel ağ ve ağ kurulum arası çalışacak geçiş girmek kablosuz yönlendirici wr5v54g var. Ama bir öğretmen her zaman göndermek ve almak için e-posta da sadece ama o zaman onun giden kutusu bu ağı için onu sormak nedir göndermek gider iyi kendisi ve sonra tekrar açılır ve devam da girer şifrenizi e-posta aldığında trys onu sonunda kendi mesajlarını göndermek ona izin vermez. Sekreteri e-posta sadece tüm Outlook üzerinde onun giriş o ama iyi çevrimiçi kontrol edebilirsiniz izin vermez program yok içinde. O zaman onu kendi tercih ve Bilmek istiyorum acount sorabilir ona açısı başlar bilgisayar ve bunların niether çalışan iki hesapları ne yapmak I almak o ve kurtulmak bir anda, her iki hesaba yük var. Orada e-posta hakkında biraz bilgi Orada, gelen posta sunucusu veya pop3 mail.peoriaballet.com bir ve SMTP stmp.sbcglobal.yahoo.com olduğunu there is no ve SSL pop3 bağlantı noktalarını kullanarak 110 ve giden stmp sunucusu port 25 Sorun ne ??????? gidiyor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer şifreler devamlı olarak girildikleri olan yanlış sorular edilmektedir.
Veya giden ve gelen sunucular yanlış. Zaman tüm ayarları üzerinden ve gitmek çift onlar iyi kontrol edin. Eğer posta sunucuları doğru dürüst çalışmayan sonra bitiş, olabilir 24 saat bekleyip görmek eğer düzeltmeleri kendisi olduğunu söyledi. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| SBC Global Ameritech Gelen posta sunucusu: pop.ameritech.yahoo.com SBC Global Ameritech giden posta sunucusu: smtp.ameritech.yahoo.com SBC Global Flaş Gelen posta sunucusu: pop.flash.yahoo.com SBC Global Flaş giden posta sunucusu: smtp.flash.yahoo.com SBC Global NVBell Gelen posta sunucusu: pop.nvbell.yahoo.com SBC Global NVBell giden posta sunucusu: smtp.nvbell.yahoo.com SBC Global Pacbell Gelen posta sunucusu: pop.pacbell.yahoo.com SBC Global Pacbell giden posta sunucusu: smtp.pacbell.yahoo.com SBC Global Prodigy Gelen posta sunucusu: pop.sbcglobal.net SBC Global Prodigy giden posta sunucusu: smtpauth.prodigy.net SBC Global SNet Gelen posta sunucusu: pop.snet.yahoo.com SBC Global SNet giden posta sunucusu: smtp.snet.yahoo.com SBC Global SWBell Gelen posta sunucusu: pop.swbell.yahoo.com SBC Global SWBell giden posta sunucusu: smtp.swbell.yahoo.com SBC Global Wans Gelen posta sunucusu: pop.wans.yahoo.com SBC Global Wans giden posta sunucusu: smtp.wans.yahoo.com Küresel SBC Yahoo! Gelen posta sunucusu: pop.sbcglobal.yahoo.com Küresel SBC Yahoo! Giden posta sunucusu: smtp.sbcglobal.yahoo.com
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
![]() |
|
| Bookmarks |