![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ИТАК, я хлопець комп'ютер для місцевих балет. Вони мають деякі серйозні Microsoft Погляньте питань. Вони використовують SBC глобальної електронної пошти та Інтернету і DSL Linksys wr5v54g бездротового маршрутизатора, який також зіткнутися з Linksys мережа SRW2024P комутатор жорстких телеграфував і працюють на цілком хорошому локальної мережі і серед чистої установки. Але один з викладачів кожен раз, коли він Trys відправляти і отримувати електронну пошту, він отримує листи тільки нормально, але потім, коли вона переходить до Whats відправити його в папку "Вихідні" він просив у нього мережевий пароль він входить, а потім він продовжує поп резервного копіювання та не дозволяє йому, зрештою, відправити свої повідомлення. Секретар електронної пошти просто не дозволив їй увійти в систему все в перспективі вона може перевірити це просто штраф в Інтернеті, але у програмі нічого. Вона має два рахунки на цьому комп'ютері і niether їх роботу, коли вона починає свій погляд це запитати її, який Acount вибирати, і я хочу знати, як робити U позбавитися від цього і він завантажить обидва облікового запису одночасно. деяку інформацію про там Email є сервер вхідної пошти POP3 або є mail.peoriaballet.com і там SMTP є stmp.sbcglobal.yahoo.com там без використання SSL і там POP3 порти 110 і там вихідних порту сервера STMP становить 25 У чому справа ??????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо паролі постійно просили вони вводяться не так.
Це або вихідного і вхідного сервера неправильні. Час пройти через всі налаштування і перевірте вони прекрасні. При цьому, якщо ваш поштовий сервер знаходяться на мить, то причина може бути їхньою метою, зачекайте 24 години і подивитися, якщо він визначає сам. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| SBC Ameritech Глобальний сервер вхідної пошти: pop.ameritech.yahoo.com Глобальна SBC Ameritech сервера вихідних повідомлень: smtp.ameritech.yahoo.com СБК Глобальний флеш-сервер вхідної пошти: pop.flash.yahoo.com СБК Глобальний флеш-сервера вихідної пошти: smtp.flash.yahoo.com СБК Глобальної NVBell сервер вхідної пошти: pop.nvbell.yahoo.com СБК Глобальної NVBell сервера вихідної пошти: smtp.nvbell.yahoo.com СБК Глобальної PacBell сервер вхідної пошти: pop.pacbell.yahoo.com СБК Глобальної PacBell сервера вихідної пошти: smtp.pacbell.yahoo.com СБК Глобальної Prodigy сервер вхідної пошти: pop.sbcglobal.net СБК Глобальної Prodigy сервера вихідної пошти: smtpauth.prodigy.net СБК Глобальної СНЕТ сервер вхідної пошти: pop.snet.yahoo.com СБК Глобальної СНЕТ сервера вихідної пошти: smtp.snet.yahoo.com СБК Глобальної SWBell сервер вхідної пошти: pop.swbell.yahoo.com СБК Глобальної SWBell сервера вихідної пошти: smtp.swbell.yahoo.com СБК Глобальної WANs сервер вхідної пошти: pop.wans.yahoo.com СБК Глобальної WANs сервера вихідної пошти: smtp.wans.yahoo.com Глобальна SBC Yahoo! сервер вхідної пошти: pop.sbcglobal.yahoo.com Глобальна SBC Yahoo! Сервер вихідної пошти: smtp.sbcglobal.yahoo.com
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Outlook 2007 Проблема відправлення повідомлень електронної пошти людей ховатися за цей завісу! | JonHig | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 0 | 18 червня 2009 01:05 |
| Проблеми при відкритті Outlook Express 2003 | dexterlevi | Office Suites & Застосування | 1 | 15 лютого 2009 14:02 |
| Outlook Express / Проблеми | mpenney | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 7 | 12 жовтня 2008 01:51 |
| Outlook Express проблем | VJH | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 22 квітня 2008 03:51 |
| Outlook та інших проблем .... | Jayu | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 19 | 16 серпня 2007 09:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |