![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Айв имам приятел, който иска да използва Outlook като негов имейл клиент и неговите ISP е демон и мога да намеря само Outlook Express настройките на демоните сайт, значи това само Outlook Express могат да работят с него, нито да Outlook 03 или 07 труд, както и http://www.demon.net/helpdesk/produc...tlook_express/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Outlook ще работи много, просто сложи ISP настройки инча УОЗ адреси, потребителски имена, пароли др
| |||
| |||
| Отидох кръг приятели къща днес и couldnt го на работа съм в края на краищата, но аз знам как DONT основно кажем например си имейл адрес е "username@hostname.demon.co.uk" се пише името на информация и в областта на потребителското име ще вида си пълен имейл адрес, или какво???. След всичко, което се попълва в страницата после щракнете върху повече настройки след това върху раздела изходящия сървър и се пише потребителското име означава имейл адрес??? |
|
| |||
| |||
| Зависи от ISP, Demon ще даде пълна информация при поискване или на техния уебсайт. |
|
| |||
| |||
| Аз обикновено влиза там имейл адрес в полето потребителско име |
|
| |||
| |||
| Email Addy е пълния си имейл addy входящата поща на сървъра е pop3.demon.co.or COM, който някога е Изходящ мейл сървър е smtp.demon. ко или COM който някога е Потребителско име е вашият имейл addy без??????? Парола е парола, създадена, когато откри сметката Не знам как демон работата може да се наложи да ги Телефон за допълнителна информация Надявам се това да помогне |