![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| IVE mám kámoše, kteří chtějí používat perspektivu svého e-mailového klienta a jeho ISP je démon a já mohl jen najít nastavení aplikace Outlook Express na démony webové stránky, znamená pouze Outlook Express umí pracovat s ním, nebo může vyhlídka 03 nebo 07 práce stejně http://www.demon.net/helpdesk/produc...tlook_express/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Outlook bude fungovat taky, jen dal ISP nastavení palců POP adres, uživatelských jmen, hesel apod.
| |||
| |||
| Šel jsem kolem Mates domě dnes a couldnt dostat do práce jsem udělal na konci, ale i dont know how v podstatě říká například svou e-mailovou adresu "username@hostname.demon.co.uk" se říká, že přihlašovací údaje a uživatelské jméno do pole napíšete své e-mailovou adresu, nebo co?. Jakmile vše, stránka je vyplněna potom klikněte na více nastavení pak na odchozí server kartu a bylo to říká, to znamená, uživatelské jméno je e-mailová adresa? |
|
| |||
| |||
| Závisí na ISP, Demon bude plně info na vyžádání, nebo na jejich internetových stránkách. |
|
| |||
| |||
| i normálně zadejte zde e-mailovou adresu do pole jméno |
|
| |||
| |||
| Email Addy je celý váš email Addy serveru příchozí pošty je pop3.demon.co.or com, která je stále Server odchozí pošty je smtp.demon. com, nebo co, který je stále Uživatelské jméno je vaše e-mailová Addy bez??????? Heslo je heslo nastavit, když otevřel účet I dont know how démon práci můžete mít na telefonu je pro další informace Hope this helps |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebuješ pomoct ohledně NAT SETTING | shakirat | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 13 června 2009 14:23 |
| Nastavení ICS jak Mac a PC | nvisibl | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 25. listopadu 2008 11:11 |
| Nastavení VPN | Jonathon28 | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 27. prosinec 2007 05:42 |
| 1 z 3 uživatelé nemohou připojit k internetu přes Outlook | Kukačka | Office & Aplikace | 1 | 20. prosinec 2007 03:45 |
| Nastavení dva monitory na jednom PC | BrucieBonus | Graphics Cards & Monitory | 2 | 20. října 2007 05:25 |
| Thread Nástroje | |
| |