![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive je dobio drugarica koji žele koristiti Outlook kao njegov klijent e-pošte i njegov ISP je demon i ja mogao naći samo u programu Outlook Express postavke na demona web stranice, to znači samo za Outlook Express može raditi s njom ili se Outlook 03 ili 07 raditi kao http://www.demon.net/helpdesk/produc...tlook_express/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Outlook će funkcionirati previše, samo stavite ISP postavke in POP adrese, korisnička imena, lozinke i sl.
| |||
| |||
| JA je otišao okrugli Mates kuća danas i couldnt get to raditi sam na kraju, ali ja dont znati kako se u osnovi reći npr. njegovu e-mail adresa je "username@hostname.demon.co.uk" su ga, kaže prijava podataka i korisničko ime u polje da li vi njegov tip punu adresu e-pošte ili što?. Nakon svega što je stranica ispunjen onda kliknite na više postavke onda na odlazni poslužitelj karticu, a zatim su ga, kaže username to znači adresu e-pošte? |
|
| |||
| |||
| Ovisi o ISP, Demon će dati puni informacija na upit ili na njihovoj web stranici. |
|
| |||
| |||
| i normalno tamo unesite adresu e-pošte u polje korisničko ime |
|
| |||
| |||
| Email Addy je Vaše e-pošte FULL Addy dolazni mail server je pop3.demon.co.or com koji je ikada Odlazni mail poslužitelj smtp.demon. co ili com koji je ikada Korisničko ime je Vaša e-pošte bez Addy??????? Lozinka je lozinka postavili kada ste otvorili račun I dont know how demon rada možda ćete se morati i telefon ih za daljnje informacije nada ovo pomaže |