![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| ive kapott egy tiszt, aki azt akarja, hogy az Outlook az ő e-mail kliens és az ISP a démon, és én csak megtalálni az Outlook Express beállításai démonok honlapon, nem jelenti azt, hogy csak az Outlook Express tud működni vele, vagy az Outlook 03 vagy 07 munkát is http://www.demon.net/helpdesk/produc...tlook_express/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Outlook munkát is, csak hogy az ISP-beállítások hüvelyk POP címeket, felhasználói név, jelszó, stb
| |||
| |||
| Elmentem kerek cimborák ház ma és couldnt értem, hogy én a végén, de én dont tud hogyan alapvetően mondjuk például az e-mail címe "username@hostname.demon.co.uk" ha azt mondja, a bejelentkezési adatokat, és a felhasználónév mező van típus a teljes e-mail címét, vagy mi???. Miután minden oldal kitöltött akkor kattintson a További beállítások, majd a kimenő levelek kiszolgálója lapon, és azt mondja felhasználónév nem jelenti az e-mail címet??? |
|
| |||
| |||
| Függ az ISP, Demon ad teljes info kérésére vagy a saját honlapján. |
|
| |||
| |||
| Én általában nem adja meg e-mail címét a felhasználónév mező |
|
| |||
| |||
| Email Addy van a teljes e-mail addy beérkező levelek kiszolgálója pop3.demon.co.or com amelyet valaha is Kimenõ e-mail szerver smtp.demon. co vagy com, amelyet valaha is Felhasználói név be email addy nélkül??????? Jelszó A jelszó létre, amikor megnyitotta a számlát I dont know how démon munka lehet, hogy a telefonra őket a további információk remélem ez segít |