![]() |
|
| |||
| |||
| ive יש בן זוג שרוצה להשתמש ב-Outlook בתור לקוח הדוא"ל שלו ואת ספק האינטרנט שלו הוא פגע רע ואני רק יכול למצוא ב-Outlook Express הגדרות השדים האתר, זה אומר רק את Outlook Express יכול לעבוד עם זה יכול או Outlook 03 או 07 גם עבודה http://www.demon.net/helpdesk/produc...tlook_express/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Outlook יפעל מדי, שימי את הגדרות ספק שירותי האינטרנט למערכת POP כתובות, שמות משתמש, סיסמאות וכו '
| |||
| |||
| הלכתי לבית סבב mates היום ו couldnt לקבל אותו לעבודה עשיתי בסופו של דבר, אבל אני יודע איך בעצם dont אומרים למשל כתובת הדוא"ל שלו היא "username@hostname.demon.co.uk" היה כתוב הכניסה מידע על המשתמש לעשות את סוג השדה מלא כתובת הדוא"ל שלו, או מה??. לאחר כל דף מילאת אז אתה לוחץ על הגדרות נוספות ולאחר מכן על הכרטיסייה היוצא שרת היו כתוב שם משתמש המשמעות את כתובת הדוא"ל? |
|
| |||
| |||
| תלוי על ספק שירותי האינטרנט, שד יינתן מידע מלא על הבקשה או באתר האינטרנט שלהם. |
|
| |||
| |||
| אני בדרך כלל יש להזין כתובת הדוא"ל של המשתמש שדה |
|
| |||
| |||
| אימייל Addy היא מלאה את הדוא"ל addy שרת הדואר הנכנס הוא pop3.demon.co.or com בהם אי פעם הוא שרת דואר יוצא הוא smtp.demon. com או שיתוף בהם אי פעם הוא שם המשתמש שלך הוא כתובת הדוא"ל addy ללא??????? סיסמה הוא להגדיר סיסמה בעת פתיחת החשבון אני יודע איך dont שד עבודה שאולי יש לך להתקשר אליהם לפרטים נוספים מקווה שזה עוזר |