![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| ive got a mate, kurie nori naudoti "Outlook" kaip savo pašto klientą ir jo ISP demonas ir aš galėčiau rasti tik "Outlook Express" parametrų demonai svetainę, tai reiškia tik "Outlook Express" galima su juo dirbti, arba gali Outlook 03 arba 07 darbo taip pat http://www.demon.net/helpdesk/produc...tlook_express/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Outlook dirbti pernelyg, tiesiog IPT Nustatymai in POP adresus, vartotojų vardus, slaptažodžius ir tt
| |||
| |||
| aš turas draugais namuose šiandien ir couldnt get it darbą aš padariau pabaiga, bet i dont know how esmės pasakyti, pavyzdžiui, savo elektroninio pašto adresą "username@hostname.demon.co.uk" buvo teigiama prisijungimo informaciją ir vardą srityje jūs tipo savo pilną elektroninio pašto adresą ar ką?. Kai visi tame puslapyje yra pildoma tada spustelėkite daugiau nustatymų tada Outgoing server kortelę ir buvo sakoma vardą ar tai reiškia e-pašto adresą? |
|
| |||
| |||
| Priklauso nuo IPT, demonas bus suteikti visą informaciją apie prašymu arba savo interneto svetainėje. |
|
| |||
| |||
| Aš paprastai patekti ten elektroninio pašto adresą vardą lauke |
|
| |||
| |||
| Siųsti Addy yra pilnas el Addy pašto serveris yra pop3.demon.co.or COM kuri kada nors ji Išeinantys pašto serveris yra smtp.demon. CO arba COM, kurie kada nors yra Vartotojo vardas Jūsų elektroninio pašto Addy be??????? Password Slaptažodis įsteigtas, kai buvo atidaryta sąskaita I dont know how demonas darbą gali tekti telefon ± jas papildomos informacijos Hope this helps |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikia pagalbos dėl NAM NUSTATYMAS | shakirat | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 13, 2009 14:23 |
| Įsteigti ICS tiek Mac, tiek PC | nvisibl | Networking, Modems & VoIP | 1 | Lapkritis 25, 2008 11:11 |
| Setting up VPN | Jonathon28 | Networking, Modems & VoIP | 4 | 27 gruodis 2007 05:42 |
| 1 iš 3 vartotojai negali prisijungti prie interneto per Outlook | Gegutė | Office Suites & Applications | 1 | 20 gruodis 2007 03:45 |
| Įkurti du monitoriai ant vieno pc | BrucieBonus | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 20 spalis 2007 05:25 |
| Temos įrankiai | |
| |