![]() |
|
| |||
| |||
| ive got palīgs, kurš vēlas izmantot Outlook kā savu e-pasta klientu un viņa ISP ir dēmons, un es varētu atrast tikai programmas Outlook Express uzstādījumu par dēmoniem mājas lapā, tas nozīmē tikai Outlook Express var strādāt ar to vai to izredzes 03 vai 07 darba, kā arī http://www.demon.net/helpdesk/produc...tlook_express/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Outlook darbosies arī vienkārši ielieciet ISP uzstādījumus in POP adreses, lietotājvārdi, paroles utt
| |||
| |||
| Es devos turp biedriem mājas šodien un couldnt get to darbu es darīja beigām, bet Nezinu, kā pamatā pateikt, piemēram, savu e-pasta adrese ir "username@hostname.demon.co.uk" tika tā saka pieteikšanās informāciju un username lauka jūs tips visas savas e-pasta adrese vai kas?. Kad viss, lapa ir aizpildīta, tad jūs noklikšķiniet uz Citi iestatījumi pēc tam izejošo serveri tab un ja tā saka username nenozīmē, ka e-pasta adresi? |
|
| |||
| |||
| Atkarīgs no ISP, dēmons dos pilnu info par pieprasījuma vai pēc tās tīmekļa vietnē. |
|
| |||
| |||
| Es parasti ieraksta tur e-pasta adresi username jomā |
|
| |||
| |||
| E-pasts Addy ir jūsu pilnu e-pasta Addy ienākošā pasta serveris ir pop3.demon.co.or com kuras jebkad ir Izejošā pasta serveris ir smtp.demon. co vai com, kas jebkad ir Lietotāja vārds ir jūsu e-pasta Addy bez??????? Parole ir parole, kas izveidota, atverot kontu I dont zināt, kā dēmons darbam, jūs varētu būt telefona viņiem papildu informāciju hope this helps |