![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве је добио другарица који желе да користе Оутлоок као његов клијент е-поште и његов ИСП је демон и ја могао наћи само у програму Оутлоок Експресс подешавања на демона уеб странице, то значи само за Оутлоок Експресс може да раде са њом или се Оутлоок 03 или 07 да ради као хттп://ууу.демон.нет/хелпдеск/продуц...тлоок_експресс/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Оутлоок ће посао превише, само ставите ИСП подешавања ин ПОП адресе, корисничка имена, лозинке и сл
| |||
| |||
| ЈА је отишао округли Матес кућа данас и цоулднт гет то радити сам на крају, али ја донт знати како да се у основи рећи нпр његову е-маил адреса је "усернаме@хостнаме.демон.цо.ук" су га, каже пријава података и корисничко име у поље да ли ви његов тип пуну адресу е-поште или шта?. Након свега што је страница испуњен онда кликните на више подешавања онда на одлазни сервер картицу, а затим су га, каже усернаме то значи адресу е-поште? |
|
| |||
| |||
| Зависи о ИСП, Демон ће дати пуни информација на упит или на њиховој веб страници. |
|
| |||
| |||
| и нормално тамо унесите адресу е-поште у поље корисничко име |
|
| |||
| |||
| Емаил Адды је Ваше е-поште ФУЛЛ Адды долазни маил сервер је поп3.демон.цо.ор цом који је икада Одлазни маил сервер смтп.демон. цо или цом који је икада Корисничко име је Ваша е-поште без Адды ??????? Лозинка је лозинка поставили када сте отворили рачун И донт кноу хоу демон рада можда ћете се морати и телефон их за даље информације нада ово помаже |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Требате помоћ у вези са НАТ ПОСТАВЉАЊЕ | схакират | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 13. јуна 2009 14:23 |
| Постављање ИЦС са оба МАЦ и ПЦ | нвисибл | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 25 новембар 2008 11:11 |
| Постављање ВПН | Јонатхон28 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 27 децембар 2007 05:42 |
| 1 од 3 корисници не могу повезати на интернет преко Оутлоок | Кукавица | Оффице & Апплицатионс | 1 | 20 децембар 2007 03:45 |
| Постављање два монитора на један ПЦ | БруциеБонус | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 20 октобар 2007 05:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |