![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ive Kendi e-posta istemcisi ve ISS iblis ve i sadece iblisleri web sitesindeki Outlook Express Ayarları bulabilirdiniz olarak Outlook kullanmak isteyen bir dostum var, bu sadece bakış açısı ile çalışabilir veya ifade olarak Outlook 03 veya 07 eser de demek
http://www.demon.net/helpdesk/produc...tlook_express/ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Outlook da sadece vb ISS ayarları inç POP'u adresleri, kullanıcı adları, şifreleri koymak çalışacak
|
|||
|
|||
|
Bugün yuvarlak arkadaşları eve gittim ve bu iş için couldnt sonunda yaptım ama bilmiyorduysanız nasıl temelde
örneğin kendi e-posta adresi için söylüyorlar "username@hostname.demon.co.uk" bu oturum açma bilgileri ve kullanıcı adı alanında diyor olduğunu size tipi onun tam e-posta adresi veya ne?. Tüm bu sayfaya giden sunucu sekmesindeki ayarları daha sonra tıklama sonra doldurulur ve kullanıcı anlama geliyor diyor edilen e-posta adresi? |
|
|
|||
|
|||
|
ISS bağlıdır, Demon istek üzerine tam bilgi ya da web sitesinde verir.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben normal bir kullanıcı adı alanına e-posta adresinizi girin
|
|
|
|||
|
|||
|
E-posta Addy tam e-posta addy olduğunu
Gelen posta sunucum bir pop3.demon.co.or tr olan hiç öyle Giden posta sunucusu smtp.demon olduğunu. işbirliği veya tr olan hiç öyle Kullanıcı adı??????? olmadan e-posta addy olduğunu Şifre Şifreyi ayarlamak zaman hesap açılır Sana telefon onlar için daha fazla bilgi için nasıl şeytan iş olabilir bilmiyorduysanız Bu yardımcı umut |