![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ive Got A Mate, який хоче використати Outlook як його поштовий клієнт і його провайдера є демоном і я зміг знайти тільки Outlook Express налаштування на демонів сайт, це означає тільки Outlook Express може працювати з ним або може Outlook 03 або 07 роботи, а також http://www.demon.net/helpdesk/produc...tlook_express/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Outlook теж буде працювати, просто помістіть ISP дюйма налаштуваннями POP адреси, імена користувачів, паролі і т.д.
| |||
| |||
| Я пішов додому круглий товаришів Couldnt сьогодні та отримайте його на роботу я зробив в кінці кінців, але я не знаю яким основним говорити, наприклад, його адресу "username@hostname.demon.co.uk" було сказано інформації входу в систему і в полі Ім'я користувача ви ввести свою повну адресу електронної пошти, чи як??. Після того, як все, що лист заповнюється і клацнути на інші параметри потім на вкладку Сервер вихідної і було сказано Ім'я користувача це означає адреса електронної пошти?? |
|
| |||
| |||
| Залежить від провайдера, Demon дасть повну інформацію по запиту або на їхньому сайті. |
|
| |||
| |||
| Зазвичай я там ввести електронну адресу в полі Ім'я користувача |
|
| |||
| |||
| Email Адді є повний електронний Адді сервер вхідної пошти pop3.demon.co.or COM які коли-небудь це Вихідний поштовий сервер smtp.demon. СВ або COM, коли-небудь це Ім'я користувача є адреса електронної Адді без ??????? Пароль паролем створений при відкритті рахунку Я не знаю яким демоном роботу, яку ви могли б зателефонувати їм для отримання додаткової інформації сподіваюся, що це допомагає |