![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет. Наскоро (както и в днес) съм имал проблем с някой от моите посланици. Windows Live Messenger се казва, че подписването на провали, защото servace е временно недостъпен. Но мога да влезете в уеб Messenger съвършено глоба. Дори когато се използват различен имейл адрес на Windows Live навик работа. Един приятел предложи Trillian, но обичай Регистрация в MSN или AIM, но все още се свързва с Yahoo глоба. Изхождайки от факта, че уеб Messenger работи и Терес много хора онлайн, когато влезете в I може да се предположи, че servace НЕ са временно unavilable така че ... Може ли някой да ми обясни какво точно се случва? облицовам тя спомага за грешка код е 8100030d |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е общ проблем, дайте го 24 часа и трябва да се оправи.
| |||
| |||
| Но ако всичко това е необходимо 24 часа след това означава, че wouldnt уеб Messenger shouldn't работа? и какво ще кажеш за другите сметки? |
|
| |||
| |||
| Не, това е проблем на сървъра, така уеб Messenger е напълно различно лице, както са различни сметки, тъй като те могат да бъдат по друг сървър също. |
|
| |||
| |||
| Право ... все още не е 100% е absaloutley има нещо друго, тя може да бъде? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| проверете, за да видите дали вашето време / дата настройките са правилни, ако те не се пратеник няма да подпише в
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Да знам, че стария трик, че сте направили сигурни. everythings до дата. Аз свикнал съм да се хвана проста грешка като го пак. |
|
| |||
| |||
| Просто чакам или да използвате уеб Messenger, там не е нищо друго, което можем да направим. |
|
| |||
| |||
| и този истински ритник в shins ... Добре, благодаря за помощта, момчета ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|