![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj. V poslední době (stejně jako v současnosti) jsem měl problém s některým z mých posly. Windows Live Messenger, že přihlášení se nezdařilo, protože servace je dočasně nedostupná. Ale já se mohou přihlásit na webových Messenger naprosto v pořádku. Dokonce i když jsem použít jinou e-mailovou adresu, na Windows Live zvyklý pracovat. A kamarád navrhl, Trillian, ale zvyklý podepsat na MSN či AIM, ale stále se připojí k Yahoo pokuty. Soudě podle toho, že web messenger děl a theres spousta lidí online, když jsem se přihlásit můžu předpokládat, že servace není dočasně unavilable tak ... může mi někdo vysvětlit, co se děje? zapouzdřit pomáhá kód chyby je 8100030d |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to běžný problém, dát mu 24hrs a mělo by být v pořádku.
| |||
| |||
| ale pokud se vše, co je potřeba byla 24 hodin pak bych to znamená web messenger shouldn't práci? a co ostatní? |
|
| |||
| |||
| Ne, je to otázka tak server web messenger je úplně jiný subjekt, jako jsou různé účty, které mohou být na jiném serveru taky. |
|
| |||
| |||
| Právo ... ještě není 100%, je tam absaloutley cokoli jiného by to mohlo být? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkontrolujte, zda váš čas / datum, nastavení je správné, pokud nejste messenger nebude podepisovat vás
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jo já vím, že starý trik jsem se ujistit. everythings aktuální. Jsem zvyklý pokles o prostou chybu rád, že znovu. |
|
| |||
| |||
| Jen počkej, nebo použijte web messenger, není nic jiného můžete dělat. |
|
| |||
| |||
| i to je reálné kop v kližka ... v pořádku, díky za vaši pomoc, kluci ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy Podpis do Flickr | jane | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 27.srpna 2009 16:37 |
| Jobcenter - Autogramiáda dne - prohlašujíc spoření | robina80 | Vypnout Téma diskuze | 6 | 9. únor 2009 13:37 |
| Ebuddy messenger | HistoryGirl | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 30. červenec 2008 09:59 |
| Messenger 8.5 Pomozte prosím | ashmehta | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 20 června 2008 11:45 |
| Problémy s instalací nejnovější msn messenger! | maxc | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 3. Listopad 2007 16:53 |
| Thread Nástroje | |
| |