![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά. Πρόσφατα (όπως στη σημερινή) Είχα ένα πρόβλημα με κάποια από μου κλητήρες. Windows Live Messenger στην υπογραφή λέει ότι απέτυχε γιατί το servace είναι διαθέσιμο προσωρινά. Μπορώ όμως να συνδεθείτε στην Web Messenger απολύτως εντάξει. Ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα παράθυρα ζουν wont δουλειά. Ένας φίλος πρότεινε Trillian αλλά ότι συνηθίζει υπογράψει σε MSN ή AIM, αλλά εξακολουθεί να συνδέεται με το Yahoo προστίμου. Κρίνοντας από το γεγονός ότι το web messenger έργων και Theres πολλοί άνθρωποι online όταν θα μπορώ να συνδεθώ στο υποθέσουμε ότι η servace ΔΕΝ είναι προσωρινά unavilable τόσο ... μπορεί κανείς να μου εξηγήσει ακριβώς τι συμβαίνει; εγκλείω σε κιβώτιο βοηθά τον κωδικό σφάλματος είναι 8100030d |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι ένα κοινό πρόβλημα, παρέχει 24 ώρες και θα πρέπει να είναι εντάξει.
| |||
| |||
| αλλά αν το μόνο που χρειάζεται ήταν 24 ώρες τότε σημαίνει ότι wouldnt web messenger shouldn't εργασία; και τι γίνεται με τους άλλους λογαριασμούς; |
|
| |||
| |||
| Οχι, είναι ένα θέμα τόσο το διακομιστή web αγγελιοφόρο είναι μια εντελώς διαφορετική οντότητα όπως είναι διαφορετικοί λογαριασμοί που μπορεί να σε διαφορετικό διακομιστή και εγώ. |
|
| |||
| |||
| Δικαίωμα ... ακόμα δεν είναι 100% εκεί absaloutley οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να είναι; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ελέγξτε αν ο χρόνος σας / ημερομηνία ρυθμίσεις είναι σωστές, αν είναι δεν αγγελιοφόρο δεν θα υπογράψει σε εσάς
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ναι, γνωρίζω ότι παλιό κόλπο, Έχω κάνει σίγουρα. everythings ενημερωμένα. I wont πτώση για ένα απλό λάθος που ήθελα και πάλι. |
|
| |||
| |||
| Απλά περίμενε ή τη χρήση του web messenger, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε. |
|
| |||
| |||
| thats επίσης μια πραγματική κλωτσιά στον shins ... Εντάξει, ευχαριστώ για τη βοήθειά σας, παιδιά ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα Υπογραφή σε Flickr | Jane | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 4 | 27 Αυγούστου 2009 16:37 |
| Jobcenter - Υπογραφή για - Δήλωση Ταμιευτήριο | robina80 | Off Topic Συζήτηση | 6 | 9ο Φεβ 2009 13:37 |
| Ebuddy αγγελιοφόρο | HistoryGirl | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 30 Ιουλ 2008 09:59 |
| Messenger 8,5 Βοήθεια Παρακαλώ | ashmehta | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 20 Ιουν 2008 11:45 |
| Προβλήματα αργότερο την εγκατάσταση του MSN Messenger! | maxc | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 3η Νοε 2007 16:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |