![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló. Legutóbb (mint ma) az volt a probléma néhány én kézbesítők. Windows Live Messenger mondja, hogy az aláírás nem sikerült, mert a servace átmenetileg nem elérhető. De nem log rá a Web Messenger tökéletesen jó. Még ha egy másik e-mail címet a Windows Live szokott dolgozni. Egy barátom javasolta Trillian de szokás Jelentkezzen be, hogy az MSN vagy AIM, de továbbra is csatlakozik a Yahoo finom. Ítélve, hogy a web messenger működik, és ott rengeteg ember online mikor tudok jelentkezni, azt feltételezik, hogy a servace NEM átmenetileg unavilable így ... tud akárki magyarázza meg, mit csinálsz? beládáz segít a hibakód 8100030d |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy gyakori probléma, hogy ez 24hrs és el kell jönni.
| |||
| |||
| de ha az összes szükséges volt, akkor 24 órán át akar ez jelenteni web messenger kellet volna dolgozni? És mi a helyzet a többi számlákat? |
|
| |||
| |||
| Nem, ez a kérdés, hogy a kiszolgáló webes messenger egy teljesen más személy, mint a különböző számlák úgy lehet egy másik szerveren is. |
|
| |||
| |||
| Persze ... még mindig nem 100%-ban van absaloutley bármi más is lehetne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ellenőrizze, hogy ha az idő / dátum beállítása helyes, ha már nem Messenger nem fog aláírni Önt
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Persze tudom, hogy a régi trükk, amit tett biztos. everythings naprakészek. Azt szokás tartozik egy egyszerű hiba, mint hogy újra. |
|
| |||
| |||
| Várj, vagy a webes Messenger, semmi mást nem tehetsz. |
|
| |||
| |||
| és amit egy igazi kick a sípcsonton ... Rendben, köszönöm a segítséget srácok ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák bejelentkezik Flickr | csaj | Web böngésző és FTP Clients | 4 | Augusztus 27, 2009 16:37 |
| Jobcenter - jelentkezés - Kijelentve Megtakarítások | robina80 | Off Topic Discussion | 6 | 9. február 2009 13:37 |
| Ebuddy Messenger | HistoryGirl | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 30. július 2008 09:59 |
| Messenger 8,5 Help Please | ashmehta | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | 20. június 2008 11:45 |
| Problémák a telepítés legújabb MSN Messenger! | maxc | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 3. november 2007 16:53 |
| Téma eszközök | |
| |