![]() |
|
| |||
| |||
| שלום. לאחרונה (כמו היום) יש לי בעיה עם חלק שלי שליחים. Windows Live Messenger, אומר כי לא הצליחו להיכנס, כי servace אינו זמין באופן זמני. אבל אני יכול להתחבר על גבי האינטרנט באופן מושלם Messenger בסדר. גם כאשר אני משתמש בכתובת דוא"ל אחרת של Windows Live wont עבודה. חבר הציע Trillian אבל הרגל לחתום על גבי MSN או AIM אבל עדיין מתחבר ל-Yahoo בסדר. לשפוט לפי העובדה Web Messenger עבודות theres הרבה אנשים מקוון כשאני נכנס אני יכול להניח כי servace זמנית unavilable היא לא כל כך ... האם מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק קורה פה? incase זה עוזר קוד שגיאה 8100030d |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זוהי בעיה נפוצה, תן לו 24hrs והוא אמור להיות בסדר.
| |||
| |||
| אבל אם כל זה היה צורך 24 שעות אז זה אומר wouldnt Web Messenger shouldn't עובד? ומה לגבי חשבונות אחרים? |
|
| |||
| |||
| לא, זו בעיה של שרת Web Messenger כך הוא ישות אחרת לגמרי, כפי חשבונות שונים כפי שהם עשויים להיות שונים על השרת מדי. |
|
| |||
| |||
| נכון ... עדיין לא 100% absaloutley האם יש משהו אחר זה יכול להיות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדוק אם את הזמן / תאריך הגדרות נכונות, אם הם אינם Messenger לא סימן אותך
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| כן אני יודע את זה טריק ישן, ביצעתי בטוח. everythings מעודכנת. אני רגיל להתאהב פשוט טעות ככה שוב. |
|
| |||
| |||
| כל שעליך לעשות הוא לחכות או להשתמש Web Messenger, אין דבר אחר שאתה יכול לעשות. |
|
| |||
| |||
| ובכן thats אמיתית בעיטה של shins ... בסדר, תודה על העזרה חבר 'ה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות להיכנס ל-Flickr | ג 'יין | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | 27 אוגוסט 2009 16:37 |
| Jobcenter - מכניס ב - שהכריזה החיסכון | robina80 | דיון Off topic | 6 | 9th פברואר 2009 13:37 |
| Ebuddy Messenger | HistoryGirl | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | עד ה -30 בחודש יולי 2008 09:59 |
| Messenger 8.5 עזרה בבקשה | ashmehta | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | 20 יוני 2008 11:45 |
| בעיות בהתקנת האחרונה של MSN Messenger! | maxc | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 3rd נובמבר 2007 16:53 |
| שרשרת כלים | |
| |