![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Neseniai (kaip ir šiandien) man buvo su kai kuriais mano pasiuntiniai problema. Windows Live Messenger "sako, kad nepavyko, nes servace yra laikinai nepasiekiamas pasirašymo. Bet galiu prisijungti į Web Messenger puikiai baudą. Net kai galiu naudoti kitą adresą Windows Live įpratęs dirbti. Draugas pasiūlė Trillian, tačiau įprotis pasirašyti ant MSN ar ICQ, bet vis dar prisijungia prie Yahoo baudą. Sprendžiant pagal tai, kad Web Messenger darbų ir Theres daug žmonių tinkle, kai aš Registruotis Aš galiu manyti, kad servace NĖRA laikinai unavilable taip ... Ar kas nors paaiškinti man tik tai, kas vyksta? Sudaryti padeda klaidos kodas 8100030d |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai dažna problema, suteikti 24hrs ir ji turėtų būti bauda.
| |||
| |||
| bet jeigu visa tai buvo būtina, 24 valandų tada wouldnt tai reiškia Web Messenger shouldn't darbą? O kas dėl kitų sąskaitų? |
|
| |||
| |||
| Ne, tai serverio problema, kad Web Messenger, yra visai kitoks, kaip yra skirtingas sąskaitas, kaip jie gali būti ant įvairių serverį. |
|
| |||
| |||
| Right ... dar ne 100% ten absaloutley ką nors tai galėtų būti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| patikrinkite, ar jūsų laiko ir datos parametrai yra teisingi, jei jie nėra Messenger nepasirašys jums
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taip aš žinau, kad senas fokusas, I've made sure. everythings atnaujinami. I wont fall for paprasta klaida, pavyzdžiui, kad vėl. |
|
| |||
| |||
| Tiesiog laukti ar naudoti Web Messenger, niekas dar galima padaryti. |
|
| |||
| |||
| gerai thats nekilnojamojo smūgis į Shins ... alright, thanks for your help guys ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos į "Flickr | Jane | Naršyklėms & FTP Klientai | 4 | Rugpjūtis 27, 2009 16:37 |
| Jobcenter - Atvykimas - Deklaruojančiojo Taupymas | robina80 | Off Topic Discussion | 6 | 9 vasaris 2009 13:37 |
| EBuddy Messenger | HistoryGirl | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 30 liepa 2008 09:59 |
| Mesendžeris 8,5 Help please | ashmehta | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 6 | Birželis 20, 2008 11:45 |
| Problemos diegiant naujausias MSN Messenger! | maxc | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 3 lapkritis 2007 16:53 |
| Temos įrankiai | |
| |