![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj. Ostatnio (jak w dniu dzisiejszym) miałem problem z niektórych moich poslanców. Windows Live Messenger, że podpisanie w servace nie powiodła się, ponieważ jest chwilowo niedostępna. Ale mogę się zalogować do sieci Web Messenger perfekcyjnie. Nawet jeśli mogę użyć innego adresu e-mail Windows Live wont pracy. Przyjaciel zaproponował Trillian ale wont podpisać na MSN lub AIM, ale wciąż łączy się z Yahoo grzywnę. Sądząc z faktu, że internetowe Poslanca theres roboty i mnóstwo ludzi online Po zalogowaniu się mogę założyć, że nie jest servace czasowo unavilable tak ... może ktoś wyjaśni mi tylko, co się dzieje? incase to pomaga to kod błędu 8100030d |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest to wspólny problem, daj jej 24hrs i to powinno być dobrze.
| |||
| |||
| ale jeśli wszystkie potrzebne było 24 godzin oznacza, że następnie wouldnt internetowej Poslanca shouldnt pracy? i co z innych kont? |
|
| |||
| |||
| Nie jest to więc problem serwera internetowego Messenger jest zupełnie inna jednostka, które są różne rachunki, które mogą być na innym serwerze zbyt. |
|
| |||
| |||
| Prawo ... jeszcze nie w 100% jest tam absaloutley nic innego to może być? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sprawdzić, czy Twój czas / data ustawienia są prawidłowe, jeżeli nie jesteś Messenger nie będzie można podpisać w
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tak wiem, że stara sztuczka, i've made sure. Wszystko na bieżąco. I wont spadek o zwykłą pomyłkę takim ponownie. |
|
| |||
| |||
| Tylko czekać lub korzystać z internetowych Poslaniec, to nic nie możecie uczynić. |
|
| |||
| |||
| thats również realne kopać w Shins ... Ok, dzięki za pomoc chłopaki ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Zakładki |