![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut. Recent (la fel ca în astazi) am avut o problemă cu nişte mesageri. Windows Live Messenger spune că semnarea în eşuat deoarece servace este temporar indisponibil. Dar nu pot conecta pe Web Messenger perfect în regulă. Chiar când am utilizaţi o altă adresă de e-mail-ului Windows Live pe obiceiul de lucru. Un prieten a sugerat Trillian, dar că obiceiul semn pe MSN sau AIM, dar încă se conectează la Yahoo bine. Judecând după faptul că web messenger lucrări şi theres multime de oameni on-line, atunci când am semneze în pot presupune că servace NU este temporar unavilable asa ca ... Poate cineva să-mi explice exact ce se întâmplă? incase acesta îi ajută pe cod de eroare este 8100030d |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este o problemă comună, dă-24hrs şi ar trebui să fie în regulă.
| |||
| |||
| dar daca tot ce a fost nevoie de 24 oră, atunci înseamnă că wouldnt web messenger shouldn't lucru? Şi cum rămâne cu celelalte conturi? |
|
| |||
| |||
| Nu, este o problemă atât de serverul de web messenger este o cu totul altă entitate ca sunt diferite conturi, astfel cum acestea pot fi pe un alt server de asemenea. |
|
| |||
| |||
| Corect ... încă nu este 100% acolo absaloutley orice altceva, ar putea fi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| verifica, pentru a vedea dacă vă timp / data setările sunt corecte, în cazul în care nu sunteţi messenger nu va semna în
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Da, ştiu că vechiul truc, am făcut sigur. everythings până la data de. Am obiceiul toamna pentru o simpla greseala de genul asta din nou. |
|
| |||
| |||
| Asteapta sau de a folosi web messenger, nu este nimic altceva pe care le puteţi face. |
|
| |||
| |||
| bine Thats o adevărată lovitură în shins ... Bine, multumesc pentru ajutor baieti ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Marcaje |