![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj. V poslednej dobe (rovnako ako v súčasnosti) som mal problém s niektorým z mojich posly. Windows Live Messenger, že prihlásenie zlyhalo, pretože Servác je dočasne nedostupná. Ale já sa môžu prihlásiť na internetovej Messenger úplne v poriadku. Dokonca aj keď som použiť inú e-mailovú adresu, na Windows Live zvyknutý pracovať. A kamarát navrhol, Trillian, ale zvyknutý podpísať na MSN alebo AIM, ale stále sa pripojí k Yahoo pokuty. Súdiac podľa toho, že web messenger diel a Theres veľa ľudí online, keď som sa prihlásiť môžem predpokladať, že Servác nie je dočasne unavilable tak ... môže mi niekto vysvetliť, čo sa deje? zapouzdřit pomáha kód chyby je 8100030d |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to bežný problém, dať mu 24hrs a malo by byť v poriadku.
| |||
| |||
| ale ak sa všetko, čo je potreba bola 24 hodín pak bych to znamená web messenger shouldn't prácu? a čo ostatné? |
|
| |||
| |||
| Nie, je to otázka tak server web messenger je úplne iný subjekt, ako sú rôzne účty, ktoré môžu byť na inom serveri taky. |
|
| |||
| |||
| Právo ... ešte nie je 100%, je tam absaloutley čokoľvek iného by to mohlo byť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skontrolujte, či váš čas / dátum, nastavenie je správne, ak nie ste messenger nebude podpisovať vás
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jo já vím, že starý trik som sa uistiť. everythings aktuálne. Som zvyknutý pokles o jednoduchou chybu rád, že znovu. |
|
| |||
| |||
| Jen počkej, alebo použite web messenger, nie je nič iného môžete robiť. |
|
| |||
| |||
| aj to je reálne kop v glejovky ... v poriadku, vďaka za vašu pomoc, chlapci ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|