![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво. У последње време (као данас) сам имао проблема са неким од мојих гласник. Уиндоус Ливе Мессенгер каже да потписивање у није успело јер је серваце је привремено недоступан. А ја могу пријавити на уеб Мессенгер савршено добро. Чак и кад сам користити неку другу адресу е-поште за Уиндоус Ливе навика посао. Пријатељ Триллиан предложили, али да има обичај да пријавите на МСН или АИМ али још увек спаја на Ыахоо реду. Судећи по чињеници да се ради и уеб курирске Тхереса доста људи онлине кад сам се пријавите могу претпоставити да је серваце НИЈЕ привремено унавилабле па ... може било ко објаснити шта ми се дешава? обложити га помаже код је грешка 8100030д |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је чест проблем, дајте га 24хрс и то би требало бити у реду.
| |||
| |||
| али ако све то потребно је 24 сата онда уоулднт уеб курирске значи да би требало да раде? и што је с друге рачуне? |
|
| |||
| |||
| Не, то је питање тако сервер уеб курирске је потпуно различита ентитета као што су различите рачуне као они мај бити на неком другом серверу превише. |
|
| |||
| |||
| Ригхт ... још није 100% постоји абсалоутлеы ништа друго могло бити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| проверите да ли је ваше време / датум су подешавања тачне, ако то није курирске неће потписати вас у
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Да знам да стари трик, Иве 'је направљен сигуран. еверытхингс ажурни. Ја има обичај пасти за једноставну погреа̨ку као да је поново. |
|
| |||
| |||
| Довољно је чекати или користите уеб гласника, не постоји ништа друго можете да урадите. |
|
| |||
| |||
| добро тај прави кицк у схинс ... Добро, хвала за ваша помоћ момачки ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Потписивање проблеме у уорлдуиде | Јане | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 4 | 27. Авг 2009 16:37 |
| Јобцентер - Пријављивање на - Оцењујуцхи Штедња | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 9 фебруар 2009 13:37 |
| Ебудды гласника | ХисторыГирл | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 30. јула 2008 09:59 |
| Мессенгер 8,5 Молимо Помоћ | асхмехта | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 6 | 20. јуна 2008 11:45 |
| Проблеми инсталирате најновији МСН Мессенгер! | максц | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 3 | 3 новембар 2007 16:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |