![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba. Son (bugün gibi) bazı peygamberleri ile bir sorun oldu. Windows Messenger, başarısız oldu, çünkü servace geçici olarak kullanılamıyor bu imza söylüyor canlı. Ama Web Messenger üzerine mükemmel ince giriş yapabilirsiniz. Zaman bile Windows Adres farklı bir e-posta kullanmak alışkanlık iş yaşıyor. Bir arkadaşım ama MSN veya AIM üzerine bu alışkanlık işareti ancak Trillian'ın önerilen hala Yahoo ince bağlanır. Ancak Web Messenger çalışıyor ve birçok kişi çevrimiçi Bence servace NOT geçici olarak bu unavilable olduğunu varsayabiliriz Oturum açarken Theres tarafından bakarak ... kimse bana sadece neler olduğunu açıklayabilir misiniz? bu hata kodu yardımcı örtmek 8100030d olduğunu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu normal bir sorun, bu vermek 24hrs ve sorun olmaz.
| |||
| |||
| ancak tüm gerekli 24 saat sonra wouldnt demek Web Messenger shouldn't iş? ve diğer hesapları ne olacak? |
|
| |||
| |||
| Gibi farklı bir sunucu da olabilir Hayır, bir sunucu sorunu böylece web mesajlaşma tamamen farklı bir varlık farklı olarak hesapları's. |
|
| |||
| |||
| Sağ ... hala% 100 orada olabilir absaloutley başka bir şey mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer zaman / tarih ayarlarının doğru olduğunu kontrol edin, eğer mesajlaşma değilseniz size giriş olacaktır görmek için
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Evet o eski oyun biliyorum, emin yaptık. everythings güncel. Böyle basit bir hata için alışkanlık sonbaharda tekrar. |
|
| |||
| |||
| Sadece bekleyin Web Messenger kullanımı, orada başka bir şey değil siz yapabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| The Shins gerçek bir tekme şu ... tamam, senin yardım çocuklar için teşekkürler ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|