![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. Нещодавно (як і сьогодні) в мене були проблеми з деякими з моїх послів. Windows Live Messenger говорить, що підписання в невдачі, тому що servace тимчасово недоступна. Але я не можу увійти на веб-Messenger чудово. Навіть коли я використовувати іншу адресу електронної пошти Windows Live не спрацюють. Друг запропонував Trillian але це звичай підписати на MSN та AIM, але все ще підключається до штрафу Yahoo. Судячи з того, що Web Messenger робіт і Theres багато людей онлайн При вході в систему я можу припустити, що servace це не тимчасово недоступним так ... Чи можна пояснити мені, тільки те, що відбувається? Incase вона допомагає кодом помилки 8100030d |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це загальна проблема, дайте йому 24 годин, і вона повинна бути тонкою.
| |||
| |||
| Але якщо все це потрібно було 24 годин, то це означає Wouldnt Web Messenger shouldn't роботу? А як щодо інших рахунках? |
|
| |||
| |||
| Ні, це питання, з тим сервером Web Messenger є зовсім іншою особою як різні рахунки, оскільки вони можуть бути в інший сервер. |
|
| |||
| |||
| Право ... все ще не на 100% там absaloutley що-небудь ще це може бути? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перевірте, якщо ваш час / дата параметри задані правильно, якщо вони не Messenger не підпише вам у
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Так, я знаю, що старий трюк, я переконався. Everythings в актуальному стані. Я зазвичай восени простий помилки, як це знову. |
|
| |||
| |||
| Погода або використовувати Web Messenger, ніщо інше ви можете це зробити. |
|
| |||
| |||
| Thats а реальний ногою в гомілку ... Добре, спасибі за вашу допомогу хлопці ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми з входом в Flickr | Jane | Веб-браузери & FTP-клієнти | 4 | 27 серпня 2009 16:37 |
| Jobcenter - підписання - оголошення Економія | robina80 | Off Topic Discussion | 6 | 9 лютого 2009 13:37 |
| Ebuddy Messenger | HistoryGirl | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 30 липня 2008 09:59 |
| Messenger 8.5 Help Please | ashmehta | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 20 червня 2008 11:45 |
| Проблеми при установці останньої MSN Messenger! | Maxc | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 3 листопада 2007 16:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |