![]() |
|
| |||
| |||
| Ναι, προσπάθησα όλα όσα λέει εκεί και εξακολουθεί να το κάνει συνήθεια ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω δει αυτό εκατοντάδες φορές, είναι ένα πρόβλημα το τέλος τους και θα σιδήρου ίδια στιγμή η Microsoft να διευθετήσουν το θέμα.
| |||
| |||
| σας πω ότι ναι, αλλά ξέρω κάποιον που να μην ζει μακριά (Σε αυτό το contry infact μόνο μια πόλη μακριά) που μπορούν να συνδεθούν πάνω τους παράθυρα ζουν απόλυτα πρόστιμο, δεν απολύτως πρόβλημα. Θα σας έλεγα ακόμη ότι είναι Παράθυρο του προβλήματος; |
|
| |||
| |||
| "Ναι, θα σας πω ότι" Err, γιατί εγώ; Δεν έχω λόγο να βρίσκονται mate. Ναι, το MSN χρησιμοποιεί πολλές χιλιάδες διακομιστές που συνδέεστε σε ανθρώπους, εάν βρίσκεστε σε διαφορετικό να σας mate τότε θα είναι καλή και δεν θα σας. Νομίζω ότι πρέπει να format τον υπολογιστή σας, που σίγουρα θα το φτιάξω. |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη αν σας πήρε αδίκημα στην προηγούμενη θέση μου, εγώ που δεν ασέβεια, εγώ νόμιζα ότι είχε μόνο μία για κάθε contry δεν όσο το είπατε. |
|
| |||
| |||
| Πρώτη εκτός έχετε έρθει εδώ αναζητούν συμβουλές, δεν αποφεύγω όταν δεν έχετε ακούσει τι θέλετε. Δουλεύω με το εμπόριο και καθορίζει υπολογιστές όλη μέρα, το ξέρω ότι είναι ένα πρόβλημα το τέλος, όπως έχω σαν μια τηλεφωνική κλήση την ημέρα με το ίδιο κοινό πρόβλημα. MSN πιθανότατα χρησιμοποιεί εκατοντάδες servers για κάθε πόλη, πολλές χιλιάδες για μια χώρα, και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Απλά θα κάθονται και περιμένουν, αν δεν είναι ταξινομημένο εντός 48hrs αρχίσουμε να εξετάζουμε άλλες επιλογές. Τέλος, η μορφή της επιλογής θα εξαφανίσει τον υπολογιστή σας, είναι ένα αστείο σε ΤΠ Μάλλον, συγνώμη, απλά έχοντας λίγη διασκέδαση. |
|
| |||
| |||
| I wasn't sunning ότι ανά πω, απλά αναζητούν έναν τρόπο γύρω από αυτό, διότι όπως είπατε και εσείς δεν το τι ακριβώς ήθελε να ακούσει. Δεν ήξερα ότι ήσουν μια επαγγελματική και ειλικρινά wasn't αναμένουν για να πάρετε μια απάντηση από ένα, έτσι appologise γνώσεις σας για ανάκριση. Εντάξει, υποθέτω Δεν έχω ως επιλογή να πάει με αυτό και ναι σκέφτηκα Formating ήταν αστείο, αλλά εγώ wasn't σκέψης σαφές σε όλους ότι ο χρόνος. Ακριβώς όπως λίγο ασήμαντα πράγματα, γιατί είναι τόσο πολλές που χρησιμοποιούν διακομιστές; |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
![]() Είμαι δεν πρόκειται να διαφωνήσω με Dave, αλλά δεν νομίζω ότι το λάθος σας να είναι στο τέλος του MSN. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη προσωρινά "φαίνεται να είναι λίγο αλιευμάτων όλων των σφαλμάτων. Περιμένετε για 24 ώρες και να δείτε εάν το πρόβλημα πηγαίνει μακριά. Αν δεν το κάνει, απάντηση πίσω. Στο μεταξύ, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε Trillian Έχω διαπιστώσει ότι το MSN, όταν αρνήθηκε να εργάζονται πριν, ένας άλλος πελάτης μπορεί. Όμως, εξακολουθεί να μην υπάρχει εγγύηση ότι θα λειτουργήσει. Απλά μια διαφορετική πελάτης μπορεί να σας φέρει σε ένα διαφορετικό διακομιστή κλπ.
|
| |||
| |||
| όπως είπα και στην πρώτη μου επιστολή, έχω προσπαθήσει Trillian, ακόμα doesn't εργασίας. Ελπίζω Dave, που οι ραφές να μάθω τι θα του μιλήσουμε για αλλά ακόμη Θα πάρω το σημείο, για όλα τώρα μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε, αν βελτιωθεί με hasn't Θα tomorow μετά ξανά. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη παιδιά, ιδιαίτερα αποτελεσματικό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα Υπογραφή σε Flickr | Jane | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 4 | 27 Αυγούστου 2009 16:37 |
| Jobcenter - Υπογραφή για - Δήλωση Ταμιευτήριο | robina80 | Off Topic Συζήτηση | 6 | 9ο Φεβ 2009 13:37 |
| Ebuddy αγγελιοφόρο | HistoryGirl | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 30 Ιουλ 2008 09:59 |
| Messenger 8,5 Βοήθεια Παρακαλώ | ashmehta | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 20 Ιουν 2008 11:45 |
| Προβλήματα αργότερο την εγκατάσταση του MSN Messenger! | maxc | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 3η Νοε 2007 16:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |