manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Prijavljivanje u problemima s glasnika.

Reply

Thread Tools
Old 7. lipnja 2008, 07:52
Novi član grupe

Default Prijavljivanje u problemima s glasnika.

Da sam SVE to govori i još uvijek ima običaj to učiniti ...
Old 7. lipnja 2008, 08:00
Administrator Group

Vidio sam ovo na stotine puta, to je problem svoju svrhu i ona će sama željezo kada Microsoft razvrstati ga van.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7. lipnja 2008, 08:07
Novi član grupe

Da li biste rekli da ja znam, ali netko tko ne živi daleko (U ovom contry infact samo gradić udaljen) koji se mogu prijaviti na Windows Live njihov savršeno dobro, no što god nevolje.

Želite li još uvijek reći da je prozor je problem?
Old 7. lipnja 2008, 08:10
Administrator Group

"Yep ti bi rekao da je" biti u zabludi, zašto bih? Nemam razloga da laže drugarica.

Yep, MSN koristi mnogim tisućama serverima da se prijavite u narodu, ako ste na drugu na svoj mate tada će biti u redu i nećete.

Mislim da biste trebali format svoje računalo, koji će svakako popraviti.
Old 7. lipnja 2008, 08:17
Novi član grupe

Žao mi je ako je prekršaj na moj prethodni post, ma ja ne nepoštovanje, ja mislio da je samo jedna za svaki contry ne onoliko koliko ti je rekao.
Old 7. lipnja 2008, 08:21
Administrator Group

First off ste došli ovdje u potrazi za savjet, ne pazi kad ga ne čuju ono što žele.

Ja radim u trgovini i popravka računala povazdan, znam da je problem njihovog kraja kao što sam se kao što je telefonski poziv dnevno UOBIČAJENA s istim problemom.

MSN vjerojatno koristi stotinama servera za svaki grad, tisuće za jednu zemlju, i mnoge stotine tisuća diljem svijeta.

Dovoljno je sjesti i pričekati, osim ako nije razvrstani unutar 48hrs početi gledajući druge opcije.

Konačno format opcija će izbrisati svoje računalo, to je u IT vic mislim, ispričavam se, samo ima malo zabave.
Old 7. lipnja 2008, 10:40
Novi član grupe

I nije to po sunning reći, pravedan obličje za put oko njega, jer kao što si rekao svojim nije točno što sam želio čuti. JA je nijedan ideja koju su profesionalna, a ja iskreno nije očekivao da dobijete odgovor od jednog, pa sam za propitivanje appologise Vaše knowlegde. U redu, JA pogodak JA je dobio nijedan izbor kao da ide s tim da i sam shvatio Formating bila šala ali mi nije jasno da sve misleći na vrijeme.

Kao što malo trivijalnost, zašto je to toliko ih koristiti serverima?
Old 7. lipnja 2008, 11:09
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by marshtomp8 View Post
Kao što malo trivijalnost, zašto je to toliko ih koristiti serverima?
Jer imaju puno korisnika (nešto poput 300 milijuna eura)

Im 'ne idući u slažete sa Dave, ali ja ne mislim o pogrešci koju dobivate MSN-a je na kraju. The 'Usluga je privremeno nedostupna' činiti se biti zalogaj od ulova sve pogreške.

Pričekajte 24 sata i vidjeti ako problem ide dalje. Ako se to ne dogodi, odgovor natrag.

U to vrijeme, ti svibanj ištanje to pokušati Trillian

Našao sam da kada MSN je odbio raditi prije, možda neki drugi klijent. No, još uvijek nema garancija da će raditi. Samo različitih klijenata mogu vam staviti na drugom poslužitelju itd.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 7. lipnja 2008, 11:26
Novi član grupe

kao što sam rekao na moj prvi post, Ive 'pokušao Trillian, uvijek se funkcionirati.

Vjerujem Dave, on šavova znati što on pričaju, ali ipak ću uzeti vaš pokažite na, za sada sve što možemo učiniti je čekati, ako to hasn't poboljšati tomorow I'll post again.

Hvala za pomoć momački, mnogo poštovati.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.