![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Da sam SVE to govori i još uvijek ima običaj to učiniti ...
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vidio sam ovo na stotine puta, to je problem svoju svrhu i ona će sama željezo kada Microsoft razvrstati ga van.
|
|||
|
|||
|
Da li biste rekli da ja znam, ali netko tko ne živi daleko (U ovom contry infact samo gradić udaljen) koji se mogu prijaviti na Windows Live njihov savršeno dobro, no što god nevolje.
Želite li još uvijek reći da je prozor je problem? |
|
|
|||
|
|||
|
"Yep ti bi rekao da je" biti u zabludi, zašto bih? Nemam razloga da laže drugarica.
Yep, MSN koristi mnogim tisućama serverima da se prijavite u narodu, ako ste na drugu na svoj mate tada će biti u redu i nećete. Mislim da biste trebali format svoje računalo, koji će svakako popraviti. |
|
|
|||
|
|||
|
Žao mi je ako je prekršaj na moj prethodni post, ma ja ne nepoštovanje, ja mislio da je samo jedna za svaki contry ne onoliko koliko ti je rekao.
|
|
|
|||
|
|||
|
First off ste došli ovdje u potrazi za savjet, ne pazi kad ga ne čuju ono što žele.
Ja radim u trgovini i popravka računala povazdan, znam da je problem njihovog kraja kao što sam se kao što je telefonski poziv dnevno UOBIČAJENA s istim problemom. MSN vjerojatno koristi stotinama servera za svaki grad, tisuće za jednu zemlju, i mnoge stotine tisuća diljem svijeta. Dovoljno je sjesti i pričekati, osim ako nije razvrstani unutar 48hrs početi gledajući druge opcije. Konačno format opcija će izbrisati svoje računalo, to je u IT vic mislim, ispričavam se, samo ima malo zabave. |
|
|
|||
|
|||
|
I nije to po sunning reći, pravedan obličje za put oko njega, jer kao što si rekao svojim nije točno što sam želio čuti. JA je nijedan ideja koju su profesionalna, a ja iskreno nije očekivao da dobijete odgovor od jednog, pa sam za propitivanje appologise Vaše knowlegde. U redu, JA pogodak JA je dobio nijedan izbor kao da ide s tim da i sam shvatio Formating bila šala ali mi nije jasno da sve misleći na vrijeme.
Kao što malo trivijalnost, zašto je to toliko ih koristiti serverima? |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
![]() Im 'ne idući u slažete sa Dave, ali ja ne mislim o pogrešci koju dobivate MSN-a je na kraju. The 'Usluga je privremeno nedostupna' činiti se biti zalogaj od ulova sve pogreške. Pričekajte 24 sata i vidjeti ako problem ide dalje. Ako se to ne dogodi, odgovor natrag. U to vrijeme, ti svibanj ištanje to pokušati Trillian Našao sam da kada MSN je odbio raditi prije, možda neki drugi klijent. No, još uvijek nema garancija da će raditi. Samo različitih klijenata mogu vam staviti na drugom poslužitelju itd.
|
|
|||
|
|||
|
kao što sam rekao na moj prvi post, Ive 'pokušao Trillian, uvijek se funkcionirati.
Vjerujem Dave, on šavova znati što on pričaju, ali ipak ću uzeti vaš pokažite na, za sada sve što možemo učiniti je čekati, ako to hasn't poboljšati tomorow I'll post again. Hvala za pomoć momački, mnogo poštovati. |