![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Igen Mindent megpróbáltam, hogy mondja, és még mindig szokás csinálni ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Láttam ezt a több száz alkalommal, ez egy olyan probléma célra, és azt is, amikor a vas Microsoft sort ki.
| |||
| |||
| Persze, azt mondják, hogy de én tudom, aki él, nem messze (Ebben Látogatószám infact csak egy város el), aki tud bejelentkezni a Windows Live-ra, hogy tökéletesen rendben van, semmi gond nélkül. Szeretne Ön is mondják, ablak probléma? |
|
| |||
| |||
| "Igen, amit mond, hogy" Err, miért tenném? Nincs ok arra, hogy hazugság haver. Igen, az MSN használ sok ezer szerver, hogy az emberek bejelentkezhetünk, ha a másikat, hogy a társad, akkor jó lesz és nem fog. Azt hiszem, kell formátumban a PC-t, hogy fog hozni. |
|
| |||
| |||
| Bocs, ha Elvetted bűncselekmény, korábbi poszt, én nem tiszteletlen ment, csak gondoltam, hogy egy minden Látogatószám nem olyan sok, amit mondott. |
|
| |||
| |||
| Először is le van idejöjjek keres tanácsot, nem kerülik meg, ha nem hallom, hogy mit akarok. Dolgozom, a kereskedelem és javítás PC egész nap, tudom, hogy ez a probléma megszűnik, hiszen én, mint egy telefonhívás a nap ugyanazokat a közös problémát. MSN valószínűleg használ száz szerver minden városban, sok ezer egy olyan országban, és sok százezer világszerte. Csak ülj le, és várjunk, ha nem osztályozzák a 48hrs nézelõdjetek más lehetőségeket. Végül a formában lehetőség lesz törölje le a PC-t, ez egy vicc volt az IT gondolom, bocs, csak egy kicsit szórakozni. |
|
| |||
| |||
| I wasn't napozott ez per mondani, csak keresi a módját, mert körül, amikor azt mondta, hogy nem pontosan, mit akar hallani. Fogalmam sem volt maga a szakmai és én őszintén wasn't vár választ, hogy az egyik, ezért appologise kihallgatásra a knowlegde. Rendben, azt hiszem, nincs más választásod, hogy menjen el, és persze gondoltam formátolás vicc volt, de wasn't gondolt, hogy egyértelmű, abban az időben. Csak egy kis trivia, miért nem használnak ilyen sok szerver? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
![]() Nem fogok egyet Dave, de nem hiszem, a hiba az ön szerzés van MSN végén. Az "A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el" Úgy tűnik, hogy egy kis fogás minden hibát. Várjon 24 órát, és ha a probléma megy el. Ha nem, a válasz vissza. Az átlagos idő, akkor próbálja meg Trillian Úgy találtam, hogy amikor MSN megtagadta munka előtt, egy másik ügyfél is. De még mindig nincs garancia, hogy működni fog. Csak egy másik kliens is helyet találni egy másik szervert, stb
|
| |||
| |||
| ahogy mondtam az első post, próbáltam Trillian, még nem dolgozik. Bízom benne, Dave, aki varrások tudni, mit beszél, de még mindig Kiveszem a pont, hogy most minden, amit tehetünk, várjunk, ha hasn't javítani tomorow I'll post again. Köszönöm a támogatást guys, much appreciated. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák bejelentkezik Flickr | csaj | Web böngésző és FTP Clients | 4 | Augusztus 27, 2009 16:37 |
| Jobcenter - jelentkezés - Kijelentve Megtakarítások | robina80 | Off Topic Discussion | 6 | 9. február 2009 13:37 |
| Ebuddy Messenger | HistoryGirl | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 30. július 2008 09:59 |
| Messenger 8,5 Help Please | ashmehta | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | 20. június 2008 11:45 |
| Problémák a telepítés legújabb MSN Messenger! | maxc | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 3. november 2007 16:53 |
| Téma eszközök | |
| |