פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

כניסה בעיות עם Messenger.

Reply

שרשרת כלים
Old 7 יוני 2008, 07:52
קבוצת חברות חדשות

Default כניסה בעיות עם Messenger.

כן ניסיתי הכל כתוב שם ועדיין רגיל לעשות את זה ...
Old 7 יוני 2008, 08:00
מנהל קבוצת

ראיתי את זה מאות פעמים, היא בעיה הסיום שלהם וזה יהיה הברזל החוצה כאשר מיקרוסופט עצמה למיין את זה.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 יוני 2008, 08:07
קבוצת חברות חדשות

כן אתה אומר את זה אבל אני מכיר מישהו שגר לא רחוק (זה contry infact רק במרחק של העיר) על גבי מי יכול להתחבר באופן מושלם את Windows Live בסדר, אין בעיות כלשהן.

האם אתה עדיין אומר שזה חלון של בעיה?
Old 7 יוני 2008, 08:10
מנהל קבוצת

"כן אתה אומר את זה" לשגות, למה אני? אין לי סיבה לשקר חבר.

כן, משתמש ב-MSN אלפים רבים של שרתים כי אנשים להיכנס, אם אתה על אחד אחר חבר שלך אז הם יהיו בסדר, ואתה לא.

אני חושב שאתה צריך לאתחל את המחשב, זה יהיה בהחלט לתקן את זה.
Old 7 יוני 2008, 08:17
קבוצת חברות חדשות

מצטער אם אתה אשם לקח את ההודעה הקודמת שלי, אני לא ment חוסר נימוס, אני רק חשבתי שהם אחד לכל כמה contry לא כפי שאתה אומר.
Old 7 יוני 2008, 08:21
מנהל קבוצת

דבר ראשון יש לך לבוא לכאן מחפש עצה, לא להתרחק זה כשאתה לא שומע את מה שאתה רוצה.

אני עובד על סחר ולתקן מחשבים כל היום, אני יודע שזה בעיה שלהם סוף כמו שאני אוהב לקבל שיחת טלפון ביום משותף עם אותה בעיה.

כנראה משתמש ב-MSN מאות שרתים עבור כל העיר, אלפים רבים של המדינה, והרבה מאות אלפים ברחבי העולם.

כל שעליך לעשות זה לשבת ולהמתין, אם הוא לא מיון בתוך 48hrs להתחיל להסתכל על אפשרויות אחרות.

לבסוף תהיה אפשרות לאתחל את המחשב למחות, זוהי בדיחה בו אני משער, מצטער, רק שיש קצת כיף.
Old 7 יוני 2008, 10:40
קבוצת חברות חדשות

אני wasn't sunning לכל אומרים את זה, פשוט מחפש דרך לעקוף את זה, כי כמו שאמרת זה לא בדיוק מה שרציתי לשמוע. לא היה לי מושג שאת מקצועי wasn't ואני באמת מצפה לקבל תשובה מאחד, אז אני appologise לחקירה את knowlegde. טוב, אני מניח אין לי שום ברירה כמו ללכת עם זה ועל כן אני הבנתי Formating הייתה בדיחה, אבל אני חושב כל wasn't ברור כי באותה עת.

כשם קצת דברים בטלים, למה זה הם משתמשים כל כך הרבה שרתים?
Old 7 יוני 2008, 11:09
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי marshtomp8 View Post
כשם קצת דברים בטלים, למה זה הם משתמשים כל כך הרבה שרתים?
כי יש להם הרבה משתמשים (משהו כמו 300 מיליון)

אני לא הולכת לא להסכים עם דייב, אבל אני לא חושב על השגיאה שאתה מקבל ב-MSN של סוף. את 'השירות אינו פועל זמנית' נראה קצת לתפוס של כל שגיאה.

חכו 24 שעות ולראות אם הבעיה הולכת מכאן. אם לא, תגובה חזרה.

בינתיים, מומלץ לנסות Trillian

מצאתי כי יש ב-MSN כאשר סירב לעבוד לפני, אחרת עלול הלקוח. אבל, יש להבטיח את זה עדיין לא יעבוד. רק לקוח אחר עלול לשים לך על שרת אחר וכו '

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 7 יוני 2008, 11:26
קבוצת חברות חדשות

כמו שאמרתי את ההודעה הראשונה, ניסיתי Trillian, עדיין doesn't העבודה.

אני סומך דייב, הוא seams לדעת מה הוא מדבר אבל עדיין אני אקח את הצבע על, לעת עתה, כל מה שאנחנו יכולים לעשות הוא לחכות, אם זה hasn't משופרת על ידי tomorow בשבילי לכתוב שוב.

תודה על התמיכה חבר 'ה, הרבה יותר מוערך.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיות להיכנס ל-Flickr ג 'יין דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 4 27 אוגוסט 2009 16:37
Jobcenter - מכניס ב - שהכריזה החיסכון robina80 דיון Off topic 6 9th פברואר 2009 13:37
Ebuddy Messenger HistoryGirl מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 2 עד ה -30 בחודש יולי 2008 09:59
Messenger 8.5 עזרה בבקשה ashmehta דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 6 20 יוני 2008 11:45
בעיות בהתקנת האחרונה של MSN Messenger! maxc דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 3 3rd נובמבר 2007 16:53
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.