![]() |
|
| |||
| |||
| כן ניסיתי הכל כתוב שם ועדיין רגיל לעשות את זה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ראיתי את זה מאות פעמים, היא בעיה הסיום שלהם וזה יהיה הברזל החוצה כאשר מיקרוסופט עצמה למיין את זה.
| |||
| |||
| כן אתה אומר את זה אבל אני מכיר מישהו שגר לא רחוק (זה contry infact רק במרחק של העיר) על גבי מי יכול להתחבר באופן מושלם את Windows Live בסדר, אין בעיות כלשהן. האם אתה עדיין אומר שזה חלון של בעיה? |
|
| |||
| |||
| "כן אתה אומר את זה" לשגות, למה אני? אין לי סיבה לשקר חבר. כן, משתמש ב-MSN אלפים רבים של שרתים כי אנשים להיכנס, אם אתה על אחד אחר חבר שלך אז הם יהיו בסדר, ואתה לא. אני חושב שאתה צריך לאתחל את המחשב, זה יהיה בהחלט לתקן את זה. |
|
| |||
| |||
| מצטער אם אתה אשם לקח את ההודעה הקודמת שלי, אני לא ment חוסר נימוס, אני רק חשבתי שהם אחד לכל כמה contry לא כפי שאתה אומר. |
|
| |||
| |||
| דבר ראשון יש לך לבוא לכאן מחפש עצה, לא להתרחק זה כשאתה לא שומע את מה שאתה רוצה. אני עובד על סחר ולתקן מחשבים כל היום, אני יודע שזה בעיה שלהם סוף כמו שאני אוהב לקבל שיחת טלפון ביום משותף עם אותה בעיה. כנראה משתמש ב-MSN מאות שרתים עבור כל העיר, אלפים רבים של המדינה, והרבה מאות אלפים ברחבי העולם. כל שעליך לעשות זה לשבת ולהמתין, אם הוא לא מיון בתוך 48hrs להתחיל להסתכל על אפשרויות אחרות. לבסוף תהיה אפשרות לאתחל את המחשב למחות, זוהי בדיחה בו אני משער, מצטער, רק שיש קצת כיף. |
|
| |||
| |||
| אני wasn't sunning לכל אומרים את זה, פשוט מחפש דרך לעקוף את זה, כי כמו שאמרת זה לא בדיוק מה שרציתי לשמוע. לא היה לי מושג שאת מקצועי wasn't ואני באמת מצפה לקבל תשובה מאחד, אז אני appologise לחקירה את knowlegde. טוב, אני מניח אין לי שום ברירה כמו ללכת עם זה ועל כן אני הבנתי Formating הייתה בדיחה, אבל אני חושב כל wasn't ברור כי באותה עת. כשם קצת דברים בטלים, למה זה הם משתמשים כל כך הרבה שרתים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כי יש להם הרבה משתמשים (משהו כמו 300 מיליון) ![]() אני לא הולכת לא להסכים עם דייב, אבל אני לא חושב על השגיאה שאתה מקבל ב-MSN של סוף. את 'השירות אינו פועל זמנית' נראה קצת לתפוס של כל שגיאה. חכו 24 שעות ולראות אם הבעיה הולכת מכאן. אם לא, תגובה חזרה. בינתיים, מומלץ לנסות Trillian מצאתי כי יש ב-MSN כאשר סירב לעבוד לפני, אחרת עלול הלקוח. אבל, יש להבטיח את זה עדיין לא יעבוד. רק לקוח אחר עלול לשים לך על שרת אחר וכו '
|
| |||
| |||
| כמו שאמרתי את ההודעה הראשונה, ניסיתי Trillian, עדיין doesn't העבודה. אני סומך דייב, הוא seams לדעת מה הוא מדבר אבל עדיין אני אקח את הצבע על, לעת עתה, כל מה שאנחנו יכולים לעשות הוא לחכות, אם זה hasn't משופרת על ידי tomorow בשבילי לכתוב שוב. תודה על התמיכה חבר 'ה, הרבה יותר מוערך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות להיכנס ל-Flickr | ג 'יין | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | 27 אוגוסט 2009 16:37 |
| Jobcenter - מכניס ב - שהכריזה החיסכון | robina80 | דיון Off topic | 6 | 9th פברואר 2009 13:37 |
| Ebuddy Messenger | HistoryGirl | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | עד ה -30 בחודש יולי 2008 09:59 |
| Messenger 8.5 עזרה בבקשה | ashmehta | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | 20 יוני 2008 11:45 |
| בעיות בהתקנת האחרונה של MSN Messenger! | maxc | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 3rd נובמבר 2007 16:53 |
| שרשרת כלים | |
| |