![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Taip Bandžiau viską, kad ji sako, kad ir dar wont do it ...
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aš mačiau tai šimtus kartų, tai yra problema, jų pabaigos, ir jis bus geležies save, kai programa Microsoft Sort it out.
|
|||
|
|||
|
Taip pasakyti, kad bet aš žinau, kažkas, kas gyvena ne toli (šiame Šoninis veislė infact tik miestas toli), kuris gali prisijungti į savo "Windows Live idealiai gerai, jokių problemų apskritai.
Ar Jūs vis dar pasakyti, kad lango problema? |
|
|
|||
|
|||
|
"Yep galėtumėte pasakyti, kad" Klaidos, kodėl turėčiau? Aš neturiu pagrindo meluoti mate.
Yep, MSN naudoja tūkstančius serverių, kad žmonės prisijungti, jei jūs esate skirtingų vienos jūsų matės tada jie bus gerai ir jums nebus. Manau, kad turėtumėte formatas jūsų kompiuterio, kad tikrai ją išspręsti. |
|
|
|||
|
|||
|
Atsiprašome, jei Jums buvo nusikaltimas mano ankstesnį postą, aš mento Nr nepagarba, aš tik maniau jie turėjo vieną kiekvienai Šoninis veislė ne tiek daug, kaip jūs sakėte.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pirma ne tu atėjai čia ieškoti patarimų, nereikia šalintis to, kai nenorite girdėti, ką norite.
Aš dirbu prekybos ir nustatyti kompiuterių visą dieną, žinau, kad tai yra problema, jų pabaigos, kaip man, kaip paskambinti tą pačią dieną su dažna problema. MSN tikriausiai naudoja šimtai serveriai kiekvienas miestas, daug tūkstančių už šalį, ir šimtų tūkstančių visame pasaulyje. Tik sėdėti ir laukti, kol jį, jei jis nėra surūšiuotas pagal 48hrs pradėti ieško kitų galimybių. Pagaliau formatas variantą ištrinti savo kompiuterio, tai IT Juokeliai Manau, atsiprašau, tiesiog turintys bit of fun. |
|
|
|||
|
|||
|
I wasnt sunning ji per say, just looking for kelią aplink jį, nes, kaip sakei jos ne ką aš norėjau išgirsti. Aš turėjau ne idėja jums buvo profesionaliai ir sąžiningai I wasnt tikisi gauti atsakymą iš vienos, todėl aš appologise apklausai jūsų knowlegde. Alright, I guess I got no pasirinkimas, kaip eiti su tuo ir yeah I figured formatavimo buvo pokštas, bet aš wasnt mąstymas visiems aišku, kad ne laiku.
Tiesiog kaip ir smulkmenos bit, kodėl tai jie naudoja labai daug serverių? |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citata:
![]() I'm not going nesutikti su Dave, bet nemanau, kad klaida jūs gaunate yra MSN pabaigoje. "Service Temporarily Unavailable" Atrodo, kad nuo sugavimo visų klaidų bitų. Palaukite 24 valandas, ir patikrinti, ar problema išnyks. Jei ne, atsakyti atgal. Tuo tarpu, galite pabandyti Trillian Radau, kad kai MSN atsisakė dirbti, kol dar vienas klientas gali. Tačiau, vis dar nėra jokios garantijos, kad veiks. Tiesiog skirtingi klientas gali pateikti jums kitą serverį ir tt
|
|
|||
|
|||
|
kaip sakiau mano pirmoji post, I've tried Trillian, vis dar neveikia,.
Tikiuosi, Dave, jis siūlė, kad žinau, ką jis kalbėti apie bet vis I'll take your point to, dabar visi galime padaryti, tai palauk, jei ji hasn't pagerinti rytoj I'll post again. Thanks for the support guys, much appreciated. |