![]() |
|
| |||
| |||
| Jā es mēģināju VISS ir rakstīts, tur un vēl paradis darīt ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir redzējuši šo simtiem reižu, tā ir problēma, to gala un tā būs dzelzs pati, kad Microsoft sort it out.
| |||
| |||
| jā jūs sakāt, ka, bet es zinu kādu, kas dzīvo ne tālu prom (Šajā CONTRY infact tikai pilsētas attālumā), kas var pieteikties uz logiem dzīvot pilnīgi fine, ne nepatikšanas whatsoever. Vai jūs joprojām teikt, tas Logu problēma? |
|
| |||
| |||
| "Yep tu teiktu, ka" Err, kāpēc man būtu? Man nav iemesla melot mate. Yep, MSN izmanto vairākus tūkstošus serveru, ka cilvēki ieiet, ja esat par cits jūsu mate tad tie būs labi, un jūs ne. Es domāju, ka jums vajadzētu formatēt datoru, kas noteikti salabot. |
|
| |||
| |||
| Žēl, ja Jums bija pārkāpums, par manu iepriekšējo pastu, es bas nav neievērošanai, es domāju, viņi bija viens katram CONTRY ne tik daudz kā tu teici. |
|
| |||
| |||
| First off esat ieradies šeit meklē padomu, ne izvairīties tad, kad jūs nedzirdat, ko jūs vēlaties. Es strādāju tirdzniecībā, un nosaka datoriem visu dienu, es zinu, ka ir problēma to galapatēriņu, kā man, piemēram, telefona zvanu dienā ar pašu kopējo problēmu. MSN iespējams, izmanto simtiem serveru katrā pilsētā, daudzi tūkstoši uz valsti, un simtiem tūkstoši visā pasaulē. Vienkārši sēdēt tā, un pagaidīt, ja tas nav jāšķiro, kas 48hrs sākt meklē citas iespējas. Beidzot formāts opcija noslaucīt datora, tas IT joks I guess, žēl, tikai kam nedaudz jautrības. |
|
| |||
| |||
| I wasn't sunning to vienu pateikt, tikai meklē kā ap to, jo, kā jūs teicāt, tās nav tieši tas, ko es gribēju dzirdēt. Man nebija ne jausmas, jums bija profesionāla, un es godīgi wasn't gaida, lai saņemtu atbildi no viena, tāpēc es appologise nopratināšanai Jūsu knowlegde. Alright, I guess Man nav citas izvēles kā iet ar to un yeah es rakstainas Formating bija joks, bet man wasn't domāju viss skaidrs laiks. Tāpat kā mazliet sīkumi, kāpēc tas, ko tās izmanto tik daudz serverus? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
![]() Es negrasos nepiekrist Dave, bet es nedomāju, ka kļūda, jūs saņemat ir MSN beigām. "Serviss uz laiku nav pieejams", šķiet, ir mazliet nozvejas visām kļūdām. Jāgaida 24 stundas, un redzētu, vai problēma iet prom. Ja tā nav, atbildes atpakaļ. Šajā pašā laikā jūs varat mēģināt Trillian Man ir konstatējusi, ka MSN ir atteicies strādāt, pirms vēl klients varētu. Bet vēl joprojām nav garantijas, ka darbosies. Just atšķirīgām klientu var laist jūs cits serveris utt
|
| |||
| |||
| kā jau teicu savā pirmajā pastu, es esmu mēģinājis Trillian, vēl doesn't darbu. Es ticu, Deivs, viņš vīlēm zināt, ko viņš runā, bet tomēr es ņemšu savu punktu, kas tagad visu, ko varam darīt, ir gaidīt, ja tas hasn't uzlabot tomorow I'll post again. Paldies par atbalstu, puiši, much appreciated. |