rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Podpisanie w problemy z Poslanca.

Reply

Narzędzia wątku
Old 7 czerwca 2008, 07:52
Nowe państwa grupy

Default Podpisanie w problemy z Poslanca.

Tak JA wypróbowany wszystko, nie mówi i nadal wont to zrobić ...
Old 7 czerwca 2008, 08:00
Administrator Group

Widziałem tego setki razy, to jest problem ich końca i będzie się żelazo, kiedy Microsoft sortować ją.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 czerwca 2008, 08:07
Nowe państwa grupy

można powiedzieć, że tak, ale znam kogoś, kto mieszka nie daleko (w tym contry infact tylko poza miastem), którzy mogą się logować na swoje Windows Live perfekcyjnie, bez jakichkolwiek problemów.

Czy nadal Say It's Window problem?
Old 7 czerwca 2008, 08:10
Administrator Group

"Tak można byłoby powiedzieć, że" Err, dlaczego miałbym? Nie mam powodów, aby położyć mate.

Yep, MSN korzysta wiele tysięcy serwerów, aby zalogować się do ludzi, jeśli są na inną na oficera wtedy będzie dobrze i nie będzie.

Myślę, że powinieneś formacie komputera, że będzie zdecydowanie poprawić.
Old 7 czerwca 2008, 08:17
Nowe państwa grupy

Niestety jeśli przestępstwo miało na mój poprzedni post, nie mogę skiego szacunku, tylko myśli, że po jednym dla każdego contry nie tak dużo jak pan powiedział.
Old 7 czerwca 2008, 08:21
Administrator Group

Po pierwsze musisz tu szukasz porady, to nie uciekaj, jeśli nie słuchają tego, co chcesz.

Ja pracuję w handlu i naprawić komputerów cały dzień, wiem, że jest to problem ich koniec, jak mogę uzyskać jak telefon dziennie z tym samym wspólny problem.

MSN prawdopodobnie używa setki serwerów dla każdego miasta, wiele tysięcy dla kraju, a wiele setek tysięcy na całym świecie.

Wystarczy usiąść i poczekać na to, jeśli nie jest posortowany w 48hrs początku patrząc na inne opcje.

Wreszcie format opcja wytrzeć komputera, jest to w żart IT Chyba, przepraszam, tylko o trochę zabawy.
Old 7 czerwca 2008, 10:40
Nowe państwa grupy

I wasnt sunning na to powiedzieć, po prostu patrząc na odwrót, ponieważ, jak powiedział pan jej nie dokładnie to, co chciałem usłyszeć. Nie miałem pojęcia, że jesteś zawodowym i uczciwie wasnt spodziewa się odpowiedzi od jednego, więc appologise Twojej wiedzy w celu przesłuchania. Dobrze, Chyba nie mam wyboru, aby przejść z tym i tak wyobraziłem Formatowanie był żart, ale wasnt myślenia wszystkich jasne, że w tym czasie.

Podobnie jak trochę trivia, dlaczego jest ich używać tak wiele serwerów?
Old 7 czerwca 2008, 11:09
Moderator grupy

Cytat:
Originally Posted by marshtomp8 View Post
Podobnie jak trochę trivia, dlaczego jest ich używać tak wiele serwerów?
Ponieważ mają dużo użytkowników (coś jak 300 milionów)

I'm not going to zgadzam się z Dave, ale nie sądzę błąd otrzymujesz jest MSN zakończenia. W "usługa jest chwilowo niedostępna" wydaje się być trochę połowu wszystkich błędów.

Poczekaj na 24 godzin i zobacz czy problem zniknie. Jeśli nie, odpowiedź z powrotem.

W międzyczasie, możesz spróbować Trillian

I stwierdzili, że kiedy MSN odmówił pracy przed, inny klient może. Ale wciąż nie ma gwarancji, to będzie działać. Po prostu inny klient może skierować Cię na inny serwer itp.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 7 czerwca 2008, 11:26
Nowe państwa grupy

jak powiedziałem w mój pierwszy post, I've tried Trillian, wciąż nie robi praca.

Ufam Dave on szwy wiedzieć, co mówią, ale wciąż I'll take punkt, na teraz możemy zrobić to czekać, jeśli hasn't poprawiona przez tomorow I'll post ponownie.

Thanks for the support guys, much appreciated.
Reply

Register

Zakładki