![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Да сам СВЕ то говори и још увек има обичај то да урадите ...
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Видео сам ово на стотине пута, то је проблем своју сврху и она ће сама гвожђе када Мицрософт разврстати га ван.
|
|||
|
|||
|
Да ли бисте рекли да ја знам, али неко ко не живи далеко (У овом цонтры инфацт само градић удаљен) који се могу пријавити на Уиндоус Ливе њихов савршено добро, но што год невоље.
Желите ли још увек рећи да је прозор је проблем? |
|
|
|||
|
|||
|
"Ыеп ти би рекао да је" бити у заблуди, зашто бих? Немам разлога да лаже другарица.
Ыеп, МСН користи многим хиљадама серверима да се пријавите у народу, ако сте на другу на свој мате тада ће бити у реду и нећете. Мислим да бисте требали формат своје рачунар, који ће свакако поправити. |
|
|
|||
|
|||
|
Жао ми је ако је прекршај на мој претходни пост, ма ја не непоштовање, ја мислио да је само једна за сваки цонтры не онолико колико ти је рекао.
|
|
|
|||
|
|||
|
Фирст офф сте дошли овде у потрази за савет, не пази кад га не чују оно што желе.
Ја радим у трговини и поправка рачунара поваздан, знам да је проблем њиховог краја као што сам се као што је телефонски позив дневно УОБИЧАЈЕНЕ са истим проблемом. МСН вероватно користи стотинама сервера за сваки град, хиљаде за једну земљу, и многе стотине хиљада широм света. Довољно је сјести и сачекати, осим ако није разврстани унутар 48хрс почети гледајући друге опције. Коначно формат опција ће избрисати своје рачунар, то је у ИТ виц мислим, извињавамо се, само има мало забаве. |
|
|
|||
|
|||
|
И није то по суннинг рећи, праведан хандсоме за пут око њега, јер као што си рекао својим није тачно што сам желео чути. ЈА је ниједан идеја коју су професионална, а ја искрено није очекивао да добијете одговор од једног, па сам за пропитивање аппологисе Ваше кноулегде. У реду, ЈА погодак ЈА је добио ниједан избор као да иде са тим да и сам схватио Форматинг била шала али ми није јасно да све мислећи на време.
Као што мало тривијалност, зашто је то толико их користити серверима? |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Куоте:
![]() Им 'не лијегање слажете са Даве, али ја не мислим о грешци коју добијате МСН-а је на крају. Тхе 'Услуга је привремено недоступна' чинити се да буде мало над улове све грешке. Сачекајте 24 сата и видети ако проблем иде даље. Ако се то не деси, одговор натраг. У то време, ти мај оскудица за пробати Триллиан Нашао сам да када МСН је одбио да раде пре, можда неки други клијент. Но, још увек нема гаранција да ће радити. Само различитих клијената могу да вам стави на другом серверу итд
|
|
|||
|
|||
|
као што сам рекао на мој први пост, Иве 'суђен Триллиан, увек се посао.
Вјерујем Даве, он шавова да знају шта он причају, али ипак ћу узети ваш показива на, за сада све што можемо учинити је чекати, ако то хасн'т поправимо томороу И'лл пост агаин. Хвала за помоћ момачки, много поштовати. |