az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

Messenger ile ilgili sorunlar Signing in.

Reply

Konu Araçları
Old 7 Haziran 2008, 07:52
Yeni Üye Grubu

Evet ben var ve hala bunu alışkanlık diyor HERŞEY çalıştım ...
Old 7 Haziran 2008, 08:00
Yönetici Grubu

Bu kez yüzlerce, bir sorun bitiş ve Microsoft Bir çeşit kendini dışarı güçlü irade gördük.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 Haziran 2008, 08:07
Yeni Üye Grubu

evet o ama kimin için uzak değil hayat birini tanıyorum (bu contry infact sadece bir şehir uzak olarak) kendi pencere üzerine mükemmel, hiçbir sorun ne güzel canlı giriş yapabilirsiniz söylüyorlar.

Hala bunu Windows sorun söyleyelim misiniz?
Old 7 Haziran 2008, 08:10
Yönetici Grubu

"O" hata Evet söyleyebilirim, neden ben? Ben dostum yalan için bir neden var.

Eğer dostum sonra da iyi olacak ve daha farklı bir on Evet, MSN, insanların içine, log sunucuların binlerce kullanır.

Size gereken biçimi PC, bu kesinlikle tamir düşünüyorum.
Old 7 Haziran 2008, 08:17
Yeni Üye Grubu

Eğer önceki göndermek için suç aldı Üzgünüm, hayır saygısızlık da, sadece onlar her biri bir contry mümkün olduğunca çok için olduğunu sanıyordum söyledi.
Old 7 Haziran 2008, 08:21
Yönetici Grubu

Öncelikle burada tavsiye arayan geldi, ne zaman size ne istiyorsun duymadıysanız bu çekinmek değildir.

Ben ticaret ve düzeltme PC'ler tüm gün boyunca çalışan, biliyorum bir sorun da son olarak bir gün aynı COMMON sorunu ile arama telefon gibi görünmesidir.

MSN muhtemelen her şehir için sunucuları yüzlerce kullanıyorsa, bir ülke için binlerce ve binlerce birçok dünya çapında yüzlerce.

Sadece bunu oturup bekleyin, eğer 48hrs başlatmak başka seçenekler bakarak içinde düzenlenmiş değildir.

Son olarak format seçeneği PC silmek de, bir bilişim Ben, üzgünüm, sadece eğlenceli bir parça olan tahmin şaka var.
Old 7 Haziran 2008, 10:40
Yeni Üye Grubu

Ben başı demek, sadece bir yol arıyorum, çünkü siz söyledi çevresinde onun tam olarak ne duymak istediğini değil sunning wasnt. Ben, bu yüzden senin knowlegde sorgulama için appologise bir profesyonel olduğunu ve dürüst bir bir cevap almak için bekliyor wasnt hiç bir fikrim yoktu. Tamam, ben ve benim Biçimlendirme düşündüm bir şaka olduğunu ama tüm bu zaman açık düşünme wasnt evet gitmek gibi bir seçim var.

Trivia biraz Sadece olarak neden böyle çok sağlam sunucular kullandığımız için mi?
Old 7 Haziran 2008, 11:09
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by marshtomp8 View Post
Trivia biraz Sadece olarak neden böyle çok sağlam sunucular kullandığımız için mi?
Çünkü onlar (kullanıcılar gibi 300 milyon) var

Dave katılmıyorum edecek değilim, ama bir hata alıyorsanız sanmıyorum MSN's sonundadır. Bu 'Hizmet Geçici' Kullanılamıyor bir bütün hata yakalamak biraz gibi görünüyor.

24 saat bekleyin ve sorunun uzaklıktadır gider bakın. Eğer, geri cevap vermiyor.

Bu arada, siz de denemek isteyebilirsiniz Trillian

O zaman MSN çalışmaya reddetti bulduğunuzda, başka bir müşteri olabilir. Ama hala çalışır hiçbir garanti olduğunu. Sadece farklı bir müşteri farklı bir sunucuda vs sizi de

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 7 Haziran 2008, 11:26
Yeni Üye Grubu

Ben ilk yazı dedi, ben hala doesnt iş Trillian'ın denedim.

Dave güven, o onun hakkında ancak Ben puan alır, şimdi biz beklemek olduğunu yapabilirim için, eğer tekrar sonrası edeceğiz tomorow tarafından geliştirilmiş hasn't neler konuştuğunu bilmek için dikişleri.

Destek çocuklar için teşekkür ederiz, çok takdir.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından