![]() |
|
| |||
| |||
| Evet ben var ve hala bunu alışkanlık diyor HERŞEY çalıştım ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu kez yüzlerce, bir sorun bitiş ve Microsoft Bir çeşit kendini dışarı güçlü irade gördük.
| |||
| |||
| evet o ama kimin için uzak değil hayat birini tanıyorum (bu contry infact sadece bir şehir uzak olarak) kendi pencere üzerine mükemmel, hiçbir sorun ne güzel canlı giriş yapabilirsiniz söylüyorlar. Hala bunu Windows sorun söyleyelim misiniz? |
|
| |||
| |||
| "O" hata Evet söyleyebilirim, neden ben? Ben dostum yalan için bir neden var. Eğer dostum sonra da iyi olacak ve daha farklı bir on Evet, MSN, insanların içine, log sunucuların binlerce kullanır. Size gereken biçimi PC, bu kesinlikle tamir düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Eğer önceki göndermek için suç aldı Üzgünüm, hayır saygısızlık da, sadece onlar her biri bir contry mümkün olduğunca çok için olduğunu sanıyordum söyledi. |
|
| |||
| |||
| Öncelikle burada tavsiye arayan geldi, ne zaman size ne istiyorsun duymadıysanız bu çekinmek değildir. Ben ticaret ve düzeltme PC'ler tüm gün boyunca çalışan, biliyorum bir sorun da son olarak bir gün aynı COMMON sorunu ile arama telefon gibi görünmesidir. MSN muhtemelen her şehir için sunucuları yüzlerce kullanıyorsa, bir ülke için binlerce ve binlerce birçok dünya çapında yüzlerce. Sadece bunu oturup bekleyin, eğer 48hrs başlatmak başka seçenekler bakarak içinde düzenlenmiş değildir. Son olarak format seçeneği PC silmek de, bir bilişim Ben, üzgünüm, sadece eğlenceli bir parça olan tahmin şaka var. |
|
| |||
| |||
| Ben başı demek, sadece bir yol arıyorum, çünkü siz söyledi çevresinde onun tam olarak ne duymak istediğini değil sunning wasnt. Ben, bu yüzden senin knowlegde sorgulama için appologise bir profesyonel olduğunu ve dürüst bir bir cevap almak için bekliyor wasnt hiç bir fikrim yoktu. Tamam, ben ve benim Biçimlendirme düşündüm bir şaka olduğunu ama tüm bu zaman açık düşünme wasnt evet gitmek gibi bir seçim var. Trivia biraz Sadece olarak neden böyle çok sağlam sunucular kullandığımız için mi? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
![]() Dave katılmıyorum edecek değilim, ama bir hata alıyorsanız sanmıyorum MSN's sonundadır. Bu 'Hizmet Geçici' Kullanılamıyor bir bütün hata yakalamak biraz gibi görünüyor. 24 saat bekleyin ve sorunun uzaklıktadır gider bakın. Eğer, geri cevap vermiyor. Bu arada, siz de denemek isteyebilirsiniz Trillian O zaman MSN çalışmaya reddetti bulduğunuzda, başka bir müşteri olabilir. Ama hala çalışır hiçbir garanti olduğunu. Sadece farklı bir müşteri farklı bir sunucuda vs sizi de
|
| |||
| |||
| Ben ilk yazı dedi, ben hala doesnt iş Trillian'ın denedim. Dave güven, o onun hakkında ancak Ben puan alır, şimdi biz beklemek olduğunu yapabilirim için, eğer tekrar sonrası edeceğiz tomorow tarafından geliştirilmiş hasn't neler konuştuğunu bilmek için dikişleri. Destek çocuklar için teşekkür ederiz, çok takdir. |