![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Та я спробував все це говорить і як і раніше, існує звичай робити це ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я бачив це сотні разів, це кінець їх проблема, і вона буде сама залізо, коли Microsoft розібратися.
| |||
| |||
| Та що ви кажете, але я знаю, хто живе не далеко (У цьому Contry Infact тільки те міста), які можуть увійти на своїх вікнах живуть прекрасно, ніяких проблем взагалі. Ви все ще говорять, що це проблема Window's? |
|
| |||
| |||
| "Так ти б сказав, що" Err, то навіщо я? У мене немає причин брехати Mate. Так, MSN використовує багато тисяч серверів, що люди в журнал, якщо ви знаходитесь на іншу, щоб ваш чоловік потім буде добре, і ви не будете. Я думаю, ви повинні формату ПК, який, безумовно, виправити її. |
|
| |||
| |||
| Вибачте, якщо ви образилися на мій попередній пост, я мент не неповага, я думав, що вони були по одному для кожної Contry не так багато, як ви сказали. |
|
| |||
| |||
| Перш за все ви прийшли сюди в пошуках рад, не уникають його, коли ви нічого не чуєте, що ви хочете. Я працюю у сфері торгівлі та виправити ПК протягом усього дня, я знаю, це проблема їх кінця, як я отримую, як телефонний дзвінок в день, з тією ж загальною проблемою. MSN, імовірно, використовує сотні серверів для кожного міста, багато тисяч по країні, і багато сотень тисяч по всьому світу. Просто сидіти і чекати, якщо вона не відсортований протягом 48 годин почати шукати інші варіанти. Нарешті, формат опція буде знищити ваш комп'ютер, він жартома ІТ Думаю, вибачте, просто маючи трохи розважитися. |
|
| |||
| |||
| Я Wasn't сонячна за це сказати, просто шукає шлях навколо нього, тому що, як ви сказали, його не те, що я хотів почути. Я поняття не мав, ти був професійним, і я чесно Wasn't очікує отримати відповідь від одного, так що я appologise для допиту ваш knowlegde. Гаразд, я думаю, я не вибір, йти з цим, та я подумав Formating була жарт, але я Wasn't думав, що всі чітко в даний момент. Подібно до того, як трохи дрібниці, чому це вони використовують так багато серверів? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
![]() Я не збираюся погоджуватися з Дейвом, але я не думаю, що помилки ви отримуєте це наприкінці MSN's. 'Послуга тимчасово недоступна', здається, трохи зловити всі помилки. Почекайте 24 години і подивитися, якщо проблема зникне. Якщо це не так, відповідь назад. Тим часом, Ви можете спробувати Trillian Я виявив, що при MSN відмовилися працювати раніше, інший клієнт може. Але, до цього часу жодної гарантії, що будуть працювати. Просто інший клієнт може поставити вас на інший сервер т.д.
|
| |||
| |||
| як я сказав у мій перший пост, я намагався Trillian, ще оленяча шкіра робота. Я сподіваюся, Дейв, він шви знати, що він говорить про все-таки я візьму на вашу точку, на даний момент все, що ми можемо зробити, це чекати, якщо вона hasn't поліпшити Завтра я буду пост ще раз. Дякуємо за підтримку, хлопці, дуже високу оцінку. |