![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| bok. Imam windows me i kad mi netko poziva na Skype, ne može to učiniti i kaže problema s reprodukcijom uređaj. plz pomoć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li Vaš rad i podešavanje zvuka ispravan? Mogu li slušati glazbu u redu?
| |||
| |||
| oh yeah ..... i slušati glazbu s winamp cijelo vrijeme ... i ja mogu imati audio / video chat s www.meebo.com |
|
| |||
| |||
| Jeste li pokušao proći kroz skype postavke? |
|
| |||
| |||
| yeah ...... nisam ja dont znati što se postaviti .... koja ima 3 diff. obred stvari ... mikrofonom, zvučnikom, a još jedan, ne mogu sjetiti. imam ovu opciju dolaze u svemu od njih soundmax digitalni audio. Pa što da radim. |
|
| |||
| |||
| hello um. |
|
| |||
| |||
| Jeste li sigurni da je mikrofon pravilno postaviti u svoj (zvukovima uređaja), a zatim i umnožavanje ove postavke u sykpe. Možete probati ažuriranju windows instalirati bilo koji nedostaju driveri / ažuriranja. nada ovo pomaže pozdrav poharati. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Skype i HotRecorder | steve689 | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 10 rujan 2009 09:23 |
| IM MSN i Skype programa | lawrietech | Email, VoIP & IM Razgovor | 8 | 7. ožujak 2009 17:29 |
| Skype - Nova stranica učitava? | geektrainer | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 21. lipnja 2008 02:18 |
| Skype | mamab | Networking, Modemi & VoIP | 9 | 29. lipnja 2007 21:21 |
| Thread Tools | |
| |