![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia. I have a Windows Me és amikor hívom valaki a Skype-on, azt nem tehetem meg, és azt mondja probléma lejátszás készüléket. plz segít. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a munka és a hang beállítása helyes? Tud zenét bírság?
| |||
| |||
| Igen ..... hallgatom a zenét winamp az idő ... és én is audio / video chat-tól www.meebo.com |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltad már megy keresztül a Skype beállításokat? |
|
| |||
| |||
| Persze én ...... én dont tud megállapítani, hogy mely .... van 3 diff. dolgokat ... rítus mic, hangszóró, és egy nagyobb, vidám emlékszem. Én ezt az opciót érkezik mindegyiket SoundMAX digitális audió. Szóval mi a teendő. |
|
| |||
| |||
| um hello. |
|
| |||
| |||
| Van tett róla, hogy a mikrofon megfelelően létrehozott, a (hang-eszközök), majd a szintén kétszeres ezeket a beállításokat a sykpe. Ön is próbálja frissítése a Windows telepítése hiányzó illesztőprogramok / frissítéseket. remélem ez segít tekintetében Rob. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Skype és a HotRecorder | steve689 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | Szeptember 10, 2009 09:23 |
| IM MSN és Skype Program | lawrietech | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 8 | 7. március 2009 17:29 |
| Skype - Új oldal,? | geektrainer | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 21. június 2008 02:18 |
| Skype | mamab | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 9 | 29. június 2007 21:21 |
| Téma eszközök | |
| |