![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| salut. Am Windows ME şi ori de câte ori am sunat pe cineva de pe skype, nu poate face acest lucru şi spune că o problemă cu aparatul de redare. plz ajuta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este placa dvs. de sunet de lucru şi de instalare corectă? Puteţi să redaţi muzică bine?
| |||
| |||
| Oh, da ..... i asculta muzica de la winamp tot timpul ... si nu pot fi audio / video chat-ul de la www.meebo.com |
|
| |||
| |||
| Aţi încercat trecerea prin skype setările? |
|
| |||
| |||
| Da, am facut ...... i dont know care să se stabilească acolo .... care sunt de 3 dif. rit lucruri ... microfon, difuzor, şi unul mai mult, cant-mi amintesc. Am această opţiune vine în toate dintre ele soundmax digital audio. Deci, ce trebuie să fac. |
|
| |||
| |||
| um salut. |
|
| |||
| |||
| Ai făcut asiguraţi-vă că microfonul este corect, înfiinţat în dumneavoastră (sunete dispozitive) şi apoi de asemenea duplicarea aceste setări în sykpe. Ai putea de asemenea să încercaţi actualizarea datelor dvs. de Windows pentru a instala driver-ele care lipsesc / actualizări. sper acest lucru vă va ajuta ceea ce priveşte Rob. |