![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт. У мене Windows Me і коли я зателефонувати по Skype, він не може це зробити, і говорить, проблема з пристроєм відтворення. Допомога Plz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш звук працює і працює коректно? Ви можете відтворювати музику штраф?
| |||
| |||
| Ах так ..... я слухаю музику з Winamp весь час ... і я можу аудіо / відео-чату з www.meebo.com |
|
| |||
| |||
| Ви пробували, що проходять через Skype налаштування? |
|
| |||
| |||
| Та я ...... я не знаю що вибрати, який є .... 3 діфф. Обряд речей ... мікрофон, динамік, і ще один, Cant пам'ятаю. Я цю опцію, майбутній у всіх з них SoundMAX Digital Audio. Так що я повинен робити. |
|
| |||
| |||
| UM Hello. |
|
| |||
| |||
| Ви зробили що ваш мікрофон правильно налаштований у вашій (звукові пристрої), а потім також дублюючі цих установок sykpe. Також можна спробувати оновлення Windows для установки яких бракує драйверів / оновлень. сподіваюся, що це допомагає стосується Боб. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Skype і HotRecorder | steve689 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 10 вересня 2009 09:23 |
| І. MSN & Skype програми | lawrietech | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 8 | 7 березня 2009 17:29 |
| Skype - завантажує нову сторінку?? | geektrainer | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 21 червня 2008 02:18 |
| Skype | mamab | Мережа, Модеми & VoIP | 9 | 29 червня 2007 21:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |